Recent Posts

söndag 31 januari 2010

Varför vill man ha det man inte kan få?

Hej mina vänner,

Ja, om vi nu skall vara lite filosofiska, varför vill vi alltid ha saker som vi inte kan få av någon anledning, eller tror att får vi bara det ena eller det andra så blir vi mycket gladare, rikare eller en mer lycklig person?!

Är man singel så tror man att hittar man bara "Mr Right" så blir livet så perfekt, lever man i ett lite slentrianmässigt förhållande (pratar inte om mig själv) så tror man att bara semestern kommer och vi får umgås så blir allt bra. Om man som jag är arbetslös, så tror man att bara man hittar ett jobb så faller hela livet på plats, men så är det naturligtvis inte. Bara jag hittar de perfekta möblerna, den snyggaste kläderna, får mer pengar eller vad det nu kan vara så blir hela livet perfekt!

Ja, om man nu som jag då inte har jättebra ställt just nu, så suktar man efter fina kläder från Odd Molly ... inte de billigaste man kan hitta direkt, men sååå fina!

Men skulle mitt liv bli roligare, härligare, finare och mer fulländat om jag hade de här kläderna?


En sjukt fin kappa, med en foder som påminner mig om Green Gates paisleymönster (ser man inte här, men på hemsidan)!

En fin klänning som passar lika bra att mysa omkring i hemma som när man vill vara fin, och färgen gillar jag skarpt!

Den här ljuvligt stickade tröjan passar ju lika bra till jeans som till kjol!

Och varför inte avsluta med de här, ingen skulle ju se dem, men visst känner man sig lite finare med sexiga underkläder?
Alla bilder lånade från Odd Mollys hemsida.

Klart inte livet skulle bli mer perfekt med dessa kläder, och även om självkänslan måste komma inifrån, så gör fina kläder, fin frisyr och fin make-up iaf att jag känner mig lite finare, snyggare och kanske sexigare ;) Så visst är kläder viktiga för ens välbefinnande, men man måste se till att man mår bra ändå, utan lyxartiklar!

Snart kommer jag fortsätta chatta med Lisa, det är iaf något som gör mig glad, lycklig och får mig att skratta, sitta uppe halva natten med en av mina bästa vänner och chatta!

Vi hörs!

Kram Frida

2 kommentarer:

FURNISH.etc inredningsblogg sa...

Helt underbara kläder från Odd Molly, kappan skulle jag ju nästan dö för! Wow så fin. Jag måste erkänna att prylar är viktiga i mitt liv och att jag blir glad av att köpa eller få något jag vill ha, men inget går upp emot äkta kärlek från nära & kära såklart ;) Kram Emmy

Camilla sa...

Hej

Jag har verkligen funderat...
Vilka är våra gemensamma vänner. Hjälp mig...

Skicka en kommentar