Recent Posts

måndag 25 januari 2010

Host, host (igen!) ...

Ja, igår var jag på ett jätteroligt step-up pass med Lisa, det är tredje gången vi var på samma pass nu så nu satt stegen och då flödar adrenalinet och det är sååååå kul ... men kände under gårdagen att det kunde vara en förkylning eller nåt på gång :(

Och mycket riktigt idag när jag vaknar så är jag officiellt förkyld för andra gången under januari 2010! Vad kan man göra mer än att äta någorlunda bra och träna ... inte ha barn på dagis kanske :)

Dessutom så hostade dottern, som också är lite förkyld, så mycket igår kväll att hon kräktes ner allt ... andra gången på några nätter och vi har sovit dåligt alla tre, så humöret är väl inte på topp direkt!

Jag fick iaf äntligen min Odd Molly tröja igår som jag beställt! Så nu väntar jag bara på mina andra två paket som är på ingång hoppas jag?!

Bild lånad från Country-dreams.se

Nu skall jag fixa iordning mig, skall till läkare med dottern om ett par timmar för att kolla så hon inte har kikhosta och om man kanske skulle kunna få någon hostmedicin till så små barn så hon (och vi) får sova lugnt!

Vi hörs!

Kram Frida

2 kommentarer:

Helene sa...

Hej Frida!
Tack så jättemycket för muffinsformarna! De var verkligen supersöta! Jag har inte bakat något ännu, lovade dottern att baka något gott i dem till hennes födelsedag nu i februari! Hoppas att du snart blir frisk från din envetna förkylning!
Kramar, Helene

Anonym sa...

Hej!

Din dotter kanske har astma och kräks upp allt slem som bildas?

Lycka till

Skicka en kommentar