Recent Posts

söndag 24 januari 2010

En trött söndag ...

Hej,

Ja, idag har man varit lite trött eftersom det blev några glas vin på tjejmiddagen med Jennie och Marie igår! På väg hem insåg jag att jag inte tagit en enda bild ... usch vad tråkigt inget att visa :( Men men ja, det blev bara jag, Jennie och Marie. Alltså två födelsedagsbarn och jag (ja, Jennies lille son Robin fick också vara med på tjejmiddagen), men vi hade jättetrevligt, åt gott, drack vin och tjötade!

I morse fick jag sova ut för J tog dottern med sig och åkte till Maxi för veckans mathandling, så innan de kom hem hann jag t o m att peela ansiktet och lägga mudmasken jag köpte på Bellme för ett tag sedan. :) Annars har jag bara plockat och pillat här hemma, dammsugit och tvättat alla golven ... usch vad tråkigt det är, men skönt att få det gjort.

Nu ser jag fram emot en vecka som förhoppningsvis innebär en massa paket på posten ... kläderna jag beställt från Rockefella, pocketarna Snabba Cash och Aldrig Fucka Up av Jens Lapidus jag beställt och hoppas hinna läsa innan filmen ... och verkligen min Odd Molly tröja jag beställde för en evighet sedan (tröjan i den färgen var slut så jag har fått lägga en ny beställning på en annan färg), så här ser den förhoppningsvis ut när den kommer och passar också?!

Bild lånad från Country-dreams.se.

Ja, det är bara att vänta och se var nästa vecka vill bjuda på ... och jag har ju om inte annat bokat in en varm ungersk lerinpackning på Hagabadet på torsdag så det ser jag verkligen fram emot, skall bli underbart!!

Vi hörs!

Kram Frida

2 kommentarer:

[ lilla fru werner ] sa...

Halloj! Låter som att helgen blev bra, trots lillans magsjuka i fredags. Låter mysigt med tjejkväll!!!

Ja, hoppas kläderna från Rockefella kommer imorn, för då kan ju du ta med dig Edwins mössa när vi ska gå och träna!!! Har faktiskt fortfarande lite ont i hälsenan sedan träningen förra måndagen, så jag får ta det lite försiktigt imorn... :(

Nu ska vi nana här. Har kollat på två stycken Blåsningen på TV3Play. Fick mig ett par goa skratt.

Vi hörs imorn!

Massa kram

HOUSE OF PHILIA sa...

Tack snälla du för Awarden!!! Så gulligt av dig!
Fin OM tröja som snart(?) väntar på posten åt dig. Har själv ett paket från Redhe of Sweden som ligger och väntar på mig! Vad det är i? En Odd Molly - så klart!:)

Ha det bäst i snökaoset!

Kram Kram från P

Skicka en kommentar