Recent Posts

onsdag 27 januari 2010

Mmm ... drömmer mig bort ...

Jag drömmer mig bort till ett ställe som är varmt, där man är frisk och ens hem är välstädad och stajlat i varje hörn! :)

Ja, för det gäller ju knappast här, det är inte varmt utan snöstorm utanför fönstret, jag (och dottern) är förkyld och hostig som bara den ... och välstädad och stajlat i varje hörn! I wish - här finns nog faktiskt knappt ett hörn just nu som helt rent och iordning. Men har tänt lite ljus för att pigga upp den tråkiga dagen ...

Rosa ljuslykta Balders Hage, hängande hjärta köpt i en butik i Mollösund i somras (kolla in snöstormen vi haft idag utanför fönstret).

Hittat en drömlägenhet iaf, som jag ändå inte har råd med *snyft*, på Alvhem Mäkleri. Sååå fin, här vill jag flytta in och alltid ha det så här iordning och fint! Det enda minuset jag kan hitta är att det bara är en trea, men kvadratmässigt nästan 10 kvm större än vi bor på idag, så det hade funkat om man bara hade stålarna. Inte nog med att den är så fin, så många smarta lösning också, kolla in här!


Till något helt annat igår kväll började jag läsa de första kapitlena på Snabba Cash, verkar intressant och lovande så här långt! Men vilket språk, inte dåligt skrivet utan bara vilka uttryck, "fett klantish" är kanske inte något jag brukar säga speciellt ofta :)

Får se om jag och J kan få barnvakt någon kväll och kanske få gå ut på "dejt" tillsammans och kolla in filmen med samma namn?!

OMG min besöksräknare har fått fnatt ... jag trodde faktiskt förut att det var något fel på den :) Att så många av Er goa människor där ute vill läsa om mig och mitt liv gör mig sååå glad och jag får sådan inspiration (kanske är bra, nu när den på inredningsfronten varit lite dålig det sista)!!

Vi hörs!

Kram Frida

1 kommentarer:

Malin sa...

WOW!!! Vilken grymt vacker lägenhet! Personligt inredd dessutom! Kul att se! Kram Malin

Skicka en kommentar