Recent Posts

lördag 6 mars 2010

Jobbintervju och fika ...

Ja, här är det fullt upp, igår var jag på en jobbintervju, sedan träffades jag och Lisa i stan för lite shopping! Eller rättare sagt Lisa shoppade och jag tittade mest ... :) innan det var dags för hämtning på förskolan av våra små godingar. På måndag börjar Lisa jobba igen, tråkigt för mig att gå hemma själv ... *snyft*, men det kommer nog bli en och annan lunch och så träffas vi ju när vi tränar ... om det inte blir något jobb snart förstås! Senare på kvällen hade jag och J fredagsmys med lite gott och tittade på På spåret.

I morse var det en liten sovmorgon innan det var dags för att bege sig in till stan för en fika med några av mina fd arbetskamrater. Jag, Yvonne, Marjan och Esmeralda pratade om allt mellan himmel och jord och hade jättekul som vanligt! Nu har vi ätit en jättegod rätt med färsk lax, fänkål, grädde, vin och färska örter och ett glas vitt till förstås. Om en stund börjar andra chansen i Melodifestivalen, så det lär väl bli en stund i soffan innan jag nog hamnar här vid laptopen igen :)

På spårvagnen idag fanns reklam för att det finns en Shoe Outlet på Backaplan här i Göteborg, herregud det skall vara flera tusen kvadratmeter med skor från 100 kr ... låter som himmelriket!! Googlat lite på det här men hittar ingen hemsida eller någon info på Backaplans egen hemsida, men enligt bloggare så skall det vara bra!

Vi hörs!

Kram Frida

1 kommentarer:

Virpi sa...

Hej! Vi har varit där...det finns en jäkla massa skor, men tycker inte att det fanns så mycket att ha. Men ta dig en titt...det va bra priser på skorna.
Kram

Skicka en kommentar