Recent Posts

lördag 6 mars 2010

Skor ja ...

Ja, jag är ute efter ett par snygga typ stövletter som man kan ha snart när all is och snö är borta och man inte känner för att ha stövlar längre. Jag har höga krav snygga, hyfsat billiga och gärna klack men får inte var för hög och gärna då bred. Och de skall funka både till jeans, treggings och kjol ... ja, som sagt inte enkelt att hitta :)

Liknande de här från Nelly.se är ju jättepoppis och de vimlar av liknande i stans skoaffärer. Visst är de snygga och priset på 399 kr är helt okej, men om jag skall kunna gå i dem så får nog en liten ängel komma ner från himmelen och lära mig gå i 14! cm höga klackar ... kan inte riktigt se mig själv hämta och lämna på förskolan i dem *ler* :)
Inte ens de här från H&M med 10,5 cm klackhöjd skulle jag klara, men även om skon inte passar foten så passar priset på 399 kr passar iaf plånboken!
Men de här från La Redoute (fast i svart) för 349 kr med bara 7 cm klack gillar jag skarpt!
Eller de här från Ellos, klackhöjd 2,5 cm för 499 kr kanske?Ja, som sagt ingen lätt uppgift att vara kvinna och välja skor (eller kläder, väskor, accessoarer eller smink) ... dagens ilandsproblem :)

Nä, det får nog bli en tur till den där skooutleten på Backaplan innan jag bestämmer mig!

Vi hörs!

Kram Frida

1 kommentarer:

lottens vita och gröna sa...

sååå balla puppur, gillar den mest från H&M! ha det gott, varmkram lotten

Skicka en kommentar