Recent Posts

fredag 12 mars 2010

Dagens och LOVE ...

Idag får det bli en dagens (även om det är lite sent nu) outfit och ett litet projekt jag sysselsatte mig med i sovrummet igår.

Klänning och vitt linne under från Bubbleroom, leggins Gina och stövlar Ecco.

Min accessoar för dagen som fick hänga med är den här ... voila ...

En Emmaljunga-skötväska ... ja, det är lika bra att inse att glamouren till stor del försvinner ur livet när man blir förälder och man får tänka praktiskt - inte praktiskt att släppa runt på två väskor och en unge :)

Idag hämtade jag dottern tidigt från förskolan för att vi äntligen skulle komma iväg för vaccination, sedan blev det lite fika med chailatte på Espresso House igen (tror att jag börjar bli beroende) och lite shopping på H&M innan vi begav oss hem igen.

Senare kom Js lillasyster över för hon skall följa med oss på dopet imorgon. Så vi har ätit taco till middag, fikat och ätit både godis och chips så hungrig är man ju knappast nu :)

Projektet i sovrummet ja ... så här fint blev det!


Har haft funderingar några månader nu på att sätta upp bokstäverna på väggen, men tänkte först på en annan vägg, men nu blev det här på den lilla väggen mellan garderoberna och dörren. Så här såg det ut tidigare om ni kommer ihåg?

Nä, får inte bli en för sen kväll för det kommer tyvärr inte bli någon sovmorgon för mig som det brukar på lördagarna ... snyft!

Vi hörs!

Kram Frida

0 kommentarer:

Skicka en kommentar