Recent Posts

torsdag 18 mars 2010

Dop, fika och shopping!

Ja, varför har jag inte bloggat sedan i fredags ... har inget bra svar på det, ibland får jag inte tummen ur bara :)

I lördags var vi på Elias dop som sagt, ett fint traditionellt dop i kyrkan med fika och jättefina och goda tårtor efteråt.

Den som gjort de här tårtorna borde kanske fundera på att bli konditor?!

Ja, i måndags, på dotterns dagisfria dag, var vi hemma hos Lisa och Edwin för fika, barnlek och prata skvaller om vad som hände på konferens/skidhelgen hon var på i italienska alperna förra veckan. Sedan har dagarna bara gått, består av jobbsökeri, fixa här hemma, lämna och hämta på förskolan och handla mat, allt som kanske inte är jätteroligt men som de flestas vardag mer eller mindre består av. Idag var jag i stan, egentligen för att handla present till min faster och hennes man som vi skall hem till på lördag, men förutom lite nya kläder till dottern så hittade jag även världens snyggaste pjuks till mig själv!!

Säg är de inte helläckra?! :)

Nä, nu blir det lite skrivande och kanske kollar in Bella & Tyra Show också (se där blev ett webb-tv tips till idag). Showen handlar om bloggare, men jag måste väl säga att jag inte direkt känner igen mig, mitt liv är långt ifrån lika glamoröst, men det är väl därför det är kul att få inblick i andras liv!

Vi hörs!

Kram Frida

0 kommentarer:

Skicka en kommentar