Recent Posts

tisdag 2 mars 2010

Lite nytt piggar upp!

Usch jag är den sämsta bloggerskan i världen just nu, en hel veckan utan ett inlägg ... ni kanske undrar om jag lever ... :) Men har inte riktigt haft någon lust när jag varit sjuk igen, men även haft en hel del annat att göra ... ursäkter, ursäkter :)

Häromdagen fick jag iaf äntligen inspiration för att fixa och ändra lite här hemma, så det blev lite "nytt" på bänken i vardagsrummet ...


Korgen från House Doctor får just nu innehålla de fjärrkontroller man inte använder dagligen. Tills nyligen innehöll den ett par olika oljor i köket, men fick flytta på sig när den inte fick plats jämte den nya mikron. En korg med många olika användningsområden (även haft värmeljus i den) kan man nog konstatera iaf :)


Korgen med alla inredningstidningar som jag haft sedan i somras på bänken i vardagsrummet har just nu iaf hamnat på byrån i sovrummet. Lampan är från Ikea.

Idag när barnen var på förskolan så var jag och Lisa i stan, shoppade och åt lunch, so nice! Jag följde med när Edwin, som fortfarande inskolas på förskolan, hämtades vid två och så åkte vi hem till torget och hämtade ut paket, innan jag hämtade dottern på förskolan. Mitt paket från Bubbleroom har nu kommit och alla kläderna passade, det var bara ett av linnena som hade ett litet hål så det får bytas ut.

Och när jag kom hem så låg den nya Allt i Hemmet i brevlådan så idag har det varit en riktig kanondag med både ny shopping (som jag får visa en annan dag), paketet från Bubbleroom och en härlig inredningstidning!!

Vi hörs!

Kram Frida

0 kommentarer:

Skicka en kommentar