Recent Posts

onsdag 10 mars 2010

Shop til you drop ...

Ja, så kändes det iaf på hemvägen idag! Efter jag lämnat på förskolan så var det dags för veckans andra anställningsintervju och efter det så var det stan och shopping som gällde.

Det blev både lite inredning och mode inköpt, men jag har inte hunnit packa upp något ännu så jag lovar ett inlägg om det imorgon. Dessutom så sprang jag runt i flera butiker på jakt efter en doppresent till Elias dop på lördag och till slut så blev det en "stor" och fin present, men den kan jag ju självklart inte visa för hans mamma (sambon Js kusin) tittar ofta in här :)


Godingen Elias med sin pappa när vi hade pepparkaksbak i december med kompisarna!

När jag redan hade tre stora påsar att bära runt på så hamnade jag på Espresso House i Nordstan för de har världens godaste chailatte! Så det blev att pusta ut, med god dryck, en scones med chream cheese och kolla lite mail och FB. Sedan var det bara Hemköp kvar så till slut kånkade jag runt på tre stora kassar, en kasse full med mat och ett blöjpaket, tur att Spotify i öronen gör livet och spårvagnsturen hem lite lättare!

Men vilket ilandsproblem egentligen, jag shoppar så mycket att jag knappt orkar bära hem det :)

Har redan kollat in hos Er idag, så nu blir det nog en massa skrivande ikväll!

Vi hörs!

Kram Frida

2 kommentarer:

Virpi sa...

Lovar skall inte titta på din sida så du kan berätta vad det är :)hihihiii

Värst vad du shoppar då...skulle inte kunna tro att du är arbetslös. :)

Kram

Catharina sa...

Hahaa, ja det kan man verkligen kalla för i-landsproblem:) Men oj vad kul det är att bära hem alla de där kassarna iallafall när man väl är hemma med allt nytt & fint. Love it! Ha en toppenkväll vännen.

Skicka en kommentar