Recent Posts

söndag 27 december 2009

Julen 2009 i bilder ...

Hej alla glada,

tänkte bjuda Er på några bilder från min och familjens jul 2009 ... fattar ni att det snart är 2010, var det inte milleniumskifte nyligen?!

Julen började hemma med lite paketöppning för dottern, hon var jätteduktig och öppnade paketet själv helt utan vår hjälp!

Åh, ett paket från mamma och pappa ... vad kan det vara?

Jaaa, en Brioclown!

Sedan fortsatte julafton hemma hos mamma och pappa med bror, sambo och brorsdotter. Det blev självklart Kalle Anka vid tre, sedan paketöppning och god julmat!

Åh, ett pussel från morbror och moster och kusinen!

Titta kusinen, ett instrumentset, säger Molly (under bordet).

På juldagen bar det av hem till farmor, Hans, faster, farbror och gammelmormor Nanni för mer god julmat och ännu fler julklappar!

Kul att spela på keyboarden med faster Emilia!

Farmor leker med dottern (som är bakom blommorna).

Själv fick jag en jättefin klänning från älsklingen (får väl försöka visa den i någon dagens outfit någon dag :), skall också beställa något från Odd Molly (från honom)! Hoppas Ni haft en lika trevlig jul som vi haft?

Idag har jag och Lisa varit på förmiddagen och tränat på Friskis, imorgon kväll blir det ett pass till, det gäller att vara hurtig när man har inspiration (och ett roligt sällskap)!

Vi hörs!

Kram Frida

2 kommentarer:

Catharina sa...

Ser ut som om ni haft en mysig jul. Julen är nästan roligast med småbarn faktiskt :)Jag tycker minsann att det ser ut som om lilla underverket är lite lik mor sin..... Gott nytt år på dig och en stor kram.

[ lilla fru werner ] sa...

Helluuu!!

Kikar in och säger Gott Slut!! Och tack för en trevlig dag på stan igår - det va i vanlig ordning himla mysigt!!!

Ha en jättemysig nyårsafton imorgon!!! Hörs snart!!

Bamsekram!

/Lisa

Skicka en kommentar