Recent Posts

tisdag 3 augusti 2010

Prideparaden ...

Fortfarande semester och vädret är bättre än väntat, vilket är underbart! Bjuder på några bilder från lördagens Prideparad i Stockholm, jag och mamma hamnade bra till i hörnet Hamngatan/Kungsträdgården.

I stort sett alla partier och organisation mm var representerade vilket jag tycker är grymt bra! Dock hörde jag att alla partier förutom Kristdemokraterna var representerade i paraden, OM det stämmer så tycker jag personligen att de borde skämmas som inte kan ställa upp på alla människors rättighet till att leva det livet de själva väljer att leva, t om Svenska Kyrkan var ju med!

Det kända regnbågskafeet på Stortorget i Gamla stans flak.

Jag har inte sett Prideparaden innan och det är verkligen en folkfest på Stockholms gator som alla ung som gammal, svensk som invandrare, rik som fattig kan delta i, vilket är skitkul! Även om det egentligen är rätt idiotiskt att det skall behövas en parad en gång om året för att det skall vara ok att vara bög/flata/bisexuell/trans/queer. Enligt min åsikt så skall man respektera sina medmänniskor vem de än är kära i, har sex med eller klär ut sig till eller vad det nu gäller, så länge man inte skadar andra så anser jag att man fullständigt skall skita i andra människors privatliv!!

BrandkårenFår mig att tänka mer på Hammarkullefestivalen än Prideparaden, men häftigt är det!

Pekka Heino, hans man jämte och ICA-Sebastian på sajten QX flak.
Tyvärr kapade jag huvudet på killen som stod på kanten och dansade helt galet hela vägen!
Andrés Esteche längst bak.
SL´s flak med bl a Dominika Peczynski, där jag läste att VD:n själv var med och delade ut Festis, fler sådana chefer tycker jag!

Häftig hyllning till Lady Gaga tycker jag!
Och blogg/Glamourama-tjejerna Petra Tungården och Anna Hibbs som åkte med på SL´s flak. De två sista bilderna är lånade av Hibbs blogg.


Blev kanske lite mer politiskt det här inlägget än det var tänkt, men det kanske är omöjligt att diskutera Pride och HBTQ-personer utan att bli politisk?! Det här är mina egna åsikter och jag är medveten om att andra kanske inte tycker som jag, men kommentera gärna om ni anser att jag har fel om något eller om ni vill säga/tycka/informera om något annat!

Vi hörs! Kram Frida

0 kommentarer:

Skicka en kommentar