Recent Posts

lördag 14 augusti 2010

En riktigt nice lördag!

Dagen började inte så bra för J mådde inte bra och kände inte för att hitta på något, Lisa hade ju varit så urgullig att erbjuda sig att sitta barnvakt några timmar så vi kunde gå ut och äta eller något annat kul! Men J sa att då kan jag ju göra något med Lisa istället, lite trist såklart för jag och J har väldigt sällan barnvakt, men jag och Lisa har alltid grymt kul ihop!

Vi möttes upp på Linnéplatsen (där förresten resten av Göteborgarna också var pga Way out West i Slottskogen) och gick till La Sombrita! Delade på urgoda tapas och drack ett par dagens till och en massa härligt girlietalk ;)

Som bloggtjejer så var vi ju tvungna att fota varandra där på uteserveringen ....


... och efter maten så sa vi "shit vi glömde att fota maten för bloggen" jaja man blir lite skum av att blogga :)

När jag kom hem så kom mina föräldrar och hälsade på så då blev det lite fika också!

Just nu uppgraderar jag Iphonen till iOS 4, hoppas den blir bättre, snabbare och ännu mer "I can´t live without it" .... det finns ju hur många häftiga och coola appar som helst, men har tagit det rätt lugnt på den fronten inte som teknikbögen Lisa som har hur många som helst ;)

Vi hörs! Kram Frida

Ps. Grattis till mig, snart midnatt och min födelsedag! Ds.

1 kommentarer:

[ lilla fru werner ] sa...

Haha teknikbögen.... Nu förstår jag inte aaaalls ved du menar... ;) Tack för en helt FAB dag darling!!! Det var ju bara sååå nice! Och grattis på födelsedagen vännen!!! Hoppas du får en helt fantastisk dag!!! Kraaaam

Skicka en kommentar