Recent Posts

onsdag 18 augusti 2010

En förtjusande elefant!

God onsdagskväll!

Har precis kollat på Livvakterna ... spännande spännande, men tänkte nu visa Er de sakerna jag köpte på Svenskt Tenn när jag var i Stockholm för ett par veckor sedan!

Jag är barnsligt förtjust i Estrid Ericsons mönster Elefant och skulle vilja ha både det ena och det andra med mönstret på ... men som alla vet så är Svenskt Tenn INTE billigt, så det blev bara ett par små saker!Ett notisblock som är super att ha till hands vid datorn ... jag såg i butiken att de hade ett sådant vid en dator så jag var tvungen att fråga om de fanns till salu, vilket de så klart fanns!


Plåtlåda Green Gate, köpt på Balders Hage där även de båda ljusstakarna och Maileg-bandet är köpta.

Fick bli en tändsticksask med elefanterna på också ... superbra med så långa tändstickor som fanns i, så slipper man bränna sig om man skall tända många ljus!


Drömmer om att ha dessa sakerna med elefanterna på också ....

... en sådan här kudde som här i rött eller i svart skulle jag vilja ha i min soffa ... och så klassisk som den är så passar den i alla soffor, allt från Ikea till Carl Malmsten!
Den här väskan fast i en jättefin turkos färg blev jag lite sugen på när vi kollade runt i butiken, men ja, jag hade inte 1300 kr över just då (eller nu heller för den delen). Men visst den summan för en väska man kan ha länge är inte speciellt dyrt, har själv lagt dryga tusenlappen mer på en väska!

En snygg bricka till köket ...

De sista bilderna är lånade från Svenskttenn.se.

... och varför inte en grillvante när vi ändå håller på :) ... hmm undra om Ni fattat att jag gillar mönstret i svart eller??

Vi hörs! Kram Frida

1 kommentarer:

Catharina sa...

Söta små elefanter! Du har en sån där liten award att hämta inne hos mig. Kram

Skicka en kommentar