Recent Posts

lördag 21 augusti 2010

En riktigt nice fredagskväll med tjejerna!

God lördagskväll!

Vad har Ni gjort för roligt idag då mina vänner?

Själva har vi varit en sväng till stan för dottern var tvungen att ha nya gummistövlar till förskolan, vi var runt och kollade lite, men det blev till slut ett par klassiska röd och vitrandiga från PoP.

Igår eftermiddag träffade jag ett härligt gäng tjejer, Lisa of course och en kompis Nina men resten var nya ansikten. Vi hade en härlig AW på På hörnet med god mat, vin och tjejsnack om allt från jobbiga barn och makar till våra karriärer! Vid tio när de andra droppade av så hamnade jag och Lisa så klart någon timme på Barsidan ... vårt stamställe :)

Inte bästa bilden med Iphonen direkt, men god mat bestående av grillad paprika med minimozzarella, vildankbröst, prosciutto och parmesan ... mums älskar parmesan!

Imorgon skall min yngsta brorsdotter döpas så då bär det av till Mölnlycke (där jag också har bott för över ett decennium sedan), doppresenter inhandlades faktiskt redan i Stockholm för några veckor sedan ... sååå skönt att redan ha det avklarat och inte behöva stressa i sista minuten!!

Vi hörs! Kram Frida

1 kommentarer:

Fru J sa...

Mysig kväll Frida! Me to love parmesan!

Skicka en kommentar