Recent Posts

söndag 1 augusti 2010

En häftig dag!

God morgon alla glada,

Igår var en häftig dag, vi fick se både Prideparaden och Sommarkrysset live för första gången! Riktigt kul att se sånt man bara sett på TV live och t ex se vad som händer under TV-reklamen på Sommarkrysset, vad tror ni händer? :)

Vi lyckades få platser ganska långt fram så det skall bli kul att se inspelningen hemma och se om man kom med en skymt i sändningen! :)

Har spottat hur många kändisar som helst här i huvudstan ... har tappat räkningen tror jag! :) Men vi hann nästan bara av tåget så sprang vi förbi både Christer Björkman och Johan Widerberg, och under paraden så var det bl a Babsan, Pekka Heino, Sebastian i ICA-reklamen, han killen Esteche någonting och bloggtjejerna Anna Hibbs och Petra som bloggar på Bubbleroom!

Tog hur många bilder som helst, men med kameran och just nu har jag ingen överföringsmöjlighet, så bildregn utlovas senare ... hoppas några bilder blev bra bara inte lätt att fota rörande objekt?

Nä, får jag börja fixa iordning mig och packa ner all ny shopping (!) för i eftermiddag åker vi hem ... snyft ... men skall bli skönt att komma hem och få se J och dottern igen!

Vi hörs! Kram Frida

Skickat från min iPhone

0 kommentarer:

Skicka en kommentar