Recent Posts

söndag 30 maj 2010

SATC 2 och dans till gryningen ...

Ja, i fredags så var det då äntligen dags för Sex and the city 2 och tjejkväll!!

Bild hittad på nätet.

Jag, Lisa och hennes kompis Camilla var och såg filmen ... hörde att den fått dåliga recensioner, men vi älskade den ... så klart!! Hihi, skojade om att de flesta recensenter är män och förstår sig inte på den kvinnliga världen det skämtas friskt om :) Förövrigt så garvade vi också ganska friskt både innan och efter filmen och då hade vi inte ens fått i oss en drink ännu (!), Camilla som jag inte träffat tidigare verkar vara en kanontjej som man har sjukt roligt med!

Sedan gick jag och Lisa vidare till Barsidan och inledde resten av tjejkvällen med en varsin Comopolitan!


Vi fortsatte kvällen med härligt tjejsnack och några cider, senare kom även Jane (Lisas svägerska). Vi pratade om var vi skulle fortsätta, pratade om Nivå men som tur är hamnade vi aldrig där!! För er som inte vet är Nivå en nattklubb på Avenyn i Göteborg som det senare visade sig varit skottlossning på samma natt, "en uppgörelse i den undre världen" enligt Göteborgs Posten.

Vi var bara inne och vände på en pub innan vi fortsatte till Club Dunk på Nefertiti istället, Lisas kusins man DJ:ade där så vi fick gå före kön, drinkbiljetter och hela kittet! Vi drack öl, cider och ett antal shots, dansade och hade skitkul hela natten, vi gick faktiskt inte hem förrän det ljusnade och de stängde stället!

Jag kan ärligt säga att det var länge sedan jag festade som i fredags, har varit ute några få gånger sedan jag fick barn, men så mycket att dricka, så mycket dansande och så sent som i fredags det var åratal sedan!! :)

Nu håller min kära J på att fixa god sockerkaka med mascarpone och färska jordgubbar - mums!

Vi hörs! Kram Frida

1 kommentarer:

Catharina sa...

Wow! Vilken underbar kväll/natt det låter som om ni hade! Såna behöver man emellanåt! Kanske kommer jag se filmen jag också. Dottern såg den häromdan och tyckte den var bra. Jag tillhör en sådan ovanlig skara av brudar som faktiskt inte följt serien. Jag har dålig koll där allså:)Konstigt men sant fast jag såg första filmen hemifrån soffan. Den var ju ganska bra har jag för mig:)

Skicka en kommentar