Recent Posts

lördag 1 maj 2010

En annorlunda Valborgsmässoafton ...

God dag den 1:a maj idag!

En suddig busande liten tjej igår! Obs, ett helt vanligt vardagsrum med dammsugaren framme, ingen housestyling här inte :)

Ja, igår fick min och Lisas respektive äntligen träffa varandra, så mycket som vi umgås :)
Jag har träffat hennes C tidigare och hon har träffat min J, men igår fick de träffa varandra ... men under ett mycket annorlunda och högst oväntat tillfälle!

Min J kom hem igår med vin och mat som han lagade en jättegod middag av, problemet var bara att den sabla vinkorken ville inte komma upp så han tog i av bara h***e och råkade dänga korköppnaren i pannan så han fick ett centimeter stort sår!

Så efter vi ätit så fotade jag såret och messade till Lisa, för hennes C utbildar ju sig till läkare. Så när de kom hem från att ha kollat på kortégen i regnväder med Lisas svåger, svägerska och dotter så vandrade vi bort till dem så C fick kolla på såret och plåstra om honom! Ja, som sagt ett ganska skumt sätt att träffas på :)

När vi kom så satt de alla och åt pizza, schysst att störa mitt i maten liksom, men J fick en öl i sin hand efter omplåstring och jag fick en drink och vi hade så trevligt att vi stannade i två timmar istället för en kvart!! Det blev en sen kväll för dottern igår så hon sov nästan till halv nio i morse ... mmm sovmorgon (men det är det ändå för mig på lördagar, sov till halv tolv)!

Gunga är roligt, säger dottern!

Idag blir det en lugn dag hemma och imorgon bär det av till Mölnlycke och hem till min bror som fyllde 29 år i veckan!

Vi hörs!

Krma Frida

1 kommentarer:

Virpi sa...

Stackars Jani, hoppas det gick bra!!

Skicka en kommentar