Recent Posts

lördag 15 maj 2010

Inte som man tänkt sig ...

Hjärtan från Balders Hage.

Ja, inte blir det alltid som man tänkt sig. Igår tänkte jag och Lisa ta en tur antingen till 421 eller Frölunda Torg med barnen, men inte då, jag mådde inte alls bra igår så hon fick åka själv :(

Sedan har vi pratat om att kanske träffas i lekparken med barnen, men idag har regnet vräkt ner här över Göteborg, så det är knappast aktuellt. Stackars dottern har gått flera gånger till dörren och sagt, "ut, ut" så hon vill nog, men inte jag i regnet!

Ja, ja får se om det kan bli lekparken imorgon då?! Annars händer inte mycket här hemma, vilket är ganska skönt med tanke på att de fyra sista helgerna har varit uppbokade till tusen.

Vi hörs!

Kram Frida

1 kommentarer:

[ lilla fru werner ] sa...

Hallå vännen! Bra att du mår bättre nu i alla fall! Vi gick ut på eftermiddagen när Edwin sovit middag. Satte på Edwin regnstället och regnstövlar och gick ut och plaskade i pölarna. Regnade inte en droppe när vi var ute. Edwin står också och tjatar om "ut" nu. Tänk han har ju varit hemma från dagis hela veckan dessutom - känner sig väl tokisolerad den lille, haha.... Imorn ska C plugga, så vi går säkert ut imorn med. Vi får höras så kanske vi bestämmer en date?

Kramis

Skicka en kommentar