Recent Posts

lördag 10 april 2010

En dagens ... och ett par till!

Hej alla glada idag är det lördag!

Men igår så blev fredagen mycket trevligare än jag tänkt mig! Jag och Lisa träffades först på spårvagnen när hon skulle åka in till jobbet på eftermiddagen, så vi slank in en snabbis på KappAhl innan hon stack till jobbet och jag strosade runt själv på stan ett par timmar. Sedan hämtade jag dottern på förskolan och vi gick till lekparken någon timme. Då ringde Lisa och hade fått den briljanta, väderinspirerande idén att vi skulle träffas för ett par glas vin på en uteservering! :)

Dagens (eller gårdagens) outfit, blus Zara, linne Stadium, jeansleggins KappAhl, skor från Din Sko (och väska i bakgrunden DKNY).

Och sagt och gjort vi kollade av med våra respektive och jag begav mig in till stan igen och vi satte oss på Barsidan för ett par dagens (vitt vin och något bubbligt)!!

SötLisa när vi träffades igår (shop til you drop)!

Sedan tog vi vagnen hem till torget, köpte med oss lite räkor och var hemma hos våra familjer igen vid åttatiden.

Sa det till Lisa igår är det inte konstigt och varierande att vara småbarnsförälder, med bara någon timmes skillnad så växlar man från att sitta i sandlådan och leka med barnen till att sitta på en uteservering och skvallra med bästa tjejkompisen och ett gott glas i handen! :)

Något annat som faktiskt också är lite konstigt är att jag och Lisa kan sms:a fram och tillbaka, chatta ett par omgångar och träffas ett par gånger (som igår) och vi hade kunnat prata i flera timmar till!? :)

Vi hörs!

Kram Frida

2 kommentarer:

[ lilla fru werner ] sa...

Instämmer! Det blev en helt underbar fredag - bättre än jag hade kunnat tänka mig!! Med allra bästaste väninnan - som jag så klart mer än gärna både chattar med, smsar med och träffar flera gånger om dagen! <3 Kraaaaaaaaaaaaaaam!!! Ses imorn!! Vad ska vi hitta på förresten?

Catharina sa...

Barsidan är riktigt trevligt att hänga på... Låter som en urmysig fredag med din Lisa:) Vänner är det allt tur att man har. Ha en fin vecka Frida så hörs vi i bloggosfären...

Skicka en kommentar