Recent Posts

tisdag 12 juli 2011

Min dag ...

... idag har jag bara slappat och fixat här hemma som sista dag på semestern den här kortisen, imorgon och ett par dagar nästa vecka jobbar jag, men sedan blir det en lite längre semesterperiod!!


Nydammat och fräscha lakan i sovrummet är som balsam för själen ... hihi nu kände jag mig nästan som Ernst! :D


Vad tycker ni om mitt nya Iphoneställ?
Rensade lite i min nattdukslåda och insåg att den här lilla börsen som köpts på någon semesterresa funkar utmärkt som ställ för ajfånen :)

Slutligen har jag bakat Leilas härliga cupcakes!!
Jag önskar faktiskt att jag var lika bakintresserad som Leila eller hon konditorn i det Söta livet, men nä stå och baka hela dagarna det känner jag nog inte för, men däremot skulle jag vilja vara lika duktig som dem.


Som sagt en stund till framför datorn och sedan väntar sängen för imorgon är det jobb som gäller ... hmm inte speciellt inspirerad för efter några dagar hemma så har jag ställt om både
dygnsrytm och hjärnan till semestermood! :(

Längtar till vecka 30 då väntar resa både till Köpenhamn och Stockholm! :D

Vi hörs!

Kram Frida

1 kommentarer:

Catharina sa...

Åååh vad härligt med både Köpenhamn och Stockholm. Härliga städer särskilt den förstnämda som jag har en viss förkärlek för. Var du möjligen på Incontro i fredags? Jag tyckte mig se dig i vimlet på väg mot mitt väntande vinglas som polaren just inhandlat. När jag väl kom på att det nog var du så tänkte jag leta upp dig igen och tjingsa men då var du som bortblåst, om det nu var du förstås?:) Jag hade iaf en superduperkul aw så det var nice. Kramar till dig och trevlig semester

Skicka en kommentar