Recent Posts

söndag 27 juni 2010

Midsommar 2010

Ja, då har midsommar 2010 passerat ... gud så fort tiden går! Skall man vara pessimistisk så tänker man att nu vänder det ... men det skall vi inte vara, än så länge finns det många chanser till ljuvliga sommardagar (o nätter om man vill).

På midsommarafton så var vi hemma hos våra vänner Linda och Gustav, grillade, åt och drack gott! Vi är ett gäng som brukar spendera midsommar, nyår tillsammans förutom en hel hög med fester vi anordnat genom åren :) Nu när alla har barn så blir det lugnare tillställningar, men ändå lika trevliga!

Igår var jag och dottern (stackars J har blivit förkyld) hemma hos mina föräldrar på middag, min bror Fredrik, hans sambo Elin och deras döttrar Molly och Malva, alltså min dotters kusiner, var också där. Första gången vi träffade lilla Malva som bara är 3 veckor ... men tror ni att jag kom ihåg att ta ett enda kort, nej, jag är urdålig på att fota nu för tiden (trots att kameran var nedpackad)!!

Idag har jag och dottern varit med Lisa, Christian, Edwin och Lisas svåger och svägerska Nicklas, Jane och deras dotter Tilda i parken och grillat och lekt med barnen! Idag fick jag iaf fram Iphonen och knäppte av en hög med kort när Lisa fixade såpbubblor som barnen sprang efter :)

Synd att jag precis missade dottern "i" bubblan :)

Söt-Lisa både fotar och fixar bubblor :)

Våra sötnosar glada och med spring i benen precis som det skall vara på sommaren!!

Nä, nu är det upp och jobba imorgon ... känns lite skumt faktiskt när man varit hemma så länge och bara jobbat i två dagar! Bye, bye sitta uppe på nätterna vid datorn :(

Vi hörs! Kram Frida

0 kommentarer:

Skicka en kommentar