Recent Posts

måndag 22 februari 2010

Snö och förkylning ...

Ja, snö snö, hur mycket snö som helst så kan väl helgen som gått beskrivas för Er flesta här i landet Sverige!!

Jag hostar, snörvlar runt som sagt i min fjärde infektion som jag skrev om sist så förutom att lämna/hämta dottern på förskolan i fredags, och en tur till torget i lördags för att handla så har jag mest befunnit mig inomhus, kurerat mig och tyckt synd om mig själv :)

Ja, både i fredags och i lördags var det lika bra att dra dottern i pulka, kändes inte lönt att försöka dra runt ens den stora Emmaljungavagnen i snömodden och Litewayn har man ju fått glömma att man ens har nu det sista ... bor man i regn/blåst Göteborg eller har jag plötsligt förflyttats till Norrland?!


En bild på dottern i pulkan precis i början på januari när man fortfarande såg att det fanns gatstenar, vilka totalt döljs nu i snöhögarna!Vår balkong i lördags fm, det finns en liten minijulgran därunder, se mitt inlägg från december, då visste jag inte vad vinter var :) Men så plötsligt i lördag vid midnatt så hördes ett jättehögt oväsen och det var hur mycket snö som helst som föll ner från taket på vår balkong så nu är vi instängda, har försökt öppna dörren, men är helt omöjligt ... bara vi kommer ut och snön försvinner till sommaren ... för det blir väl sommar i år igen eller? :)Ja, ja nu får det vara sluttjatat om snö och förkylningar tycker jag, nu vill jag bli frisk, hinna träna en massa och invänta den ljuvliga vårvärmen och sedan ha en kanonsommar ... bara så Ni vet!! :)

Vi hörs!

Kram Frida

1 kommentarer:

syster yster sa...

Håller med dej nu kan det gärna få komma lite värme men det är fint utanför fönstret. Vi är oxå förkylda rejält denna gången. Krya på dej!

Skicka en kommentar