Recent Posts

måndag 8 februari 2010

En sjuk bloggerska ...

Ja, jag medger jag är just nu den sämsta bloggerska i Blogglandia :)

Har varken bloggat själv eller ens läst bloggar på flera dagar, så ja, sjuk måste jag vara, vilket också är det enda tråkiga skälet! Blev ju förkyld och fick hosta redan förförra veckan, då dotterns sjukdomar började, men så i slutet på förra veckan när hon började bli bättre då började jag bli sämre igen ... tredje infektionen sedan nyår, låter inte helt okej enligt mig iaf!!

I fredags var iaf jag och Lisa ute och hade en jättetrevlig tjejkväll! Pratade om att träna, men det ställde vi in och gick i affärer istället, sedan käkade vi middag på Bryggeriet och sedan så gick vi till Barsidan för drinkar och tjejsnack hela natten lång ... nä, så sent blev det faktiskt inte!!

Jag hade haft ont i halsen redan på fredagen, men på lördagen kunde jag knappt svälja och värre blev det igår, så jag åkte till farbror doktorn och även om de inte kunde konstatera halsfluss så hoppas jag att en pencillinkur nu skall göra slut på alla mina infektioner så jag äntligen kan bli frisk ... och få träna igen, åh jag längtar!!

Imorgon kommer dottern äntligen få gå till förskolan igen, efter att vi varit hemma i två veckor och vabbat. Men jag känner mig inte helt kry ännu, men jag hoppas jag är bättre tills på torsdag så jag äntligen får gå till Hagabadet för min lerinpackning (bokat om 2 ggr nu)!

Vi hörs (snart igen hoppas jag)!

Kram Frida

0 kommentarer:

Skicka en kommentar