Recent Posts

torsdag 11 februari 2010

Lite nytt och över 1000 ...

Yippie över 1000 besökare! Trodde jag aldrig på dryga två månader ... så kul!!

Igår var jag äntligen frisk igen så jag begav mig till stan för lite nödvändiga trista ärenden och lite shopping! Hittade en fin vårig tunika på Gina Tricot som blev min ...Sedan begav jag mig naturligtvis till ...Jag hittade ett fint kuddfodral från Nyblom & Kollén (måste dock fixa en riktig innerkudde, trodde jag hade en sådan med de måtten men icke sa nicke), har letat ett tag efter en liten, och då menar jag liten, sminkväska att ha i väskan och hittade en söt från Green Gate! Även en liten miniros fick jag med mig hem från Balders Hage.Efter stan, fram tills jag skulle hämta dottern på förskolan, tillbringades hemma hos Lisa för lite fika och tjejsnack!

Idag har jag varit och gjort en varm ungersk lerinpackning på Hagabadet, riktigt skönt! Nu väntar en kväll med att umgås och gosa med lillskruttan för J är på bowling mm med jobbet.

Vi hörs!

Kram Frida

2 kommentarer:

[ lilla fru werner ] sa...

Halloj! Åh låter härligt med lerinpackningen... Ser fram emot min ansiktsbehandling som jag har inbokad på Gildaskolan lite längre fram i vår...

Jaså minsann J är iväg ikväll igen. Bowling är ju kul, men trist för dig att sitta själv hemma... Jag och Edwin har varit iväg hos Cs föräldrar som kom hem från sin utlandssemester idag.

Kolla vad jag såg nu! Du har ju fått fem prenumeranter! Weeeeeyyy va kul!!! Grattis!!!

Nu ska jag gå o göra mig lite te. C är också iväg ikväll.. Går jour... men han kommer nog hem när som helst. Vi ses väl på FB sen kan jag tänka??

Kramis

Jenny sa...

Hej Frida!
Grattis till dina första 1000 besökare,vad kul!!

Varm lerinpackning..vad härligt det lät och vilka fina saker du shoppade, den där söta lilla sminkväskan skulle jag oxå vilj ha;)

Önskar dig en trevlig helg!

Kram Jenny

Skicka en kommentar