Recent Posts

lördag 13 februari 2010

Iphone is da shit!

Ja, igår gjorde jag det alla andra coola kids här i stan gör ... jag skaffade mig en Iphone (även om jag inte kan säga att jag tillhör kidsgenerationen precis)! Lisa har redan sagt att hon är grön av avund :)
Bild lånad från Telenors hemsida.

Jag är verkligen inte en person som älskar nya tekniska prylar och bara måste ha, nä, prylbögen i familjen är fortfarande sambon min ... haha. Men jag blir mer och mer intresserad av allt tekniskt som kan underlätta lite i vardagen, som att kunna kolla mailen, bloggar eller Facebook på bussen t ex! Och sedan kan jag ju göra något jag längtat efter ... lyssna på Spotify i mobilen, vilken lyx att ha all världens musik i en platt liten sak som lätt får plats i handväskan :)

När man väl skaffat en Iphone ser man lätt så här upptagen ut:


Vi hörs!

Kram Frida

3 kommentarer:

[ lilla fru werner ] sa...

Japp, Lisa är grön av avund... ;) Lisa försökte till o med övertala mannen igår om att hon skulle få köpa en hon med - helt utan framgång förstås...

Catharina sa...

Iphone är hett och jag som inte heller är någon pryltyp är allt lite sugen jag också.... :) Tycker mig ana kanske en liten likhet mellan dig och mamsen men inte sådär jättelikt...Hoppas att du och din lilla familj haft en underbar Alla hjärtans dag. Kram på dig!

♥ A Cup Of Emilia ♥ sa...

Jag har med en Iphone och visst är den bra :) kram

Skicka en kommentar