Recent Posts

måndag 18 oktober 2010

Måndag & lite nytt!

Hej,

ja så var det ju måndag igen då, men jag har faktiskt haft en riktigt skön helg ... hunnit med lite allt möjligt. Fredagskvällen började med AW på Incontro med sköna Lisa och vi hann även med en stund på Sticky Fingers, innan det var dags att åka hem och nanna kudden! :)

Lördagen inleddes med en skön sovmorgon och sedan förutom en tur till Maxi för att handla så har jag hunnit med att båda slappa och röja en del här hemma i helgen. Innan jag mötte upp Lisa i fredags så "råkade" jag slinka in i ett par butiker och det blev lite shopping också :)

Först en fin tunika från Coola Anna ... som Ni kanske ser så är det en fläck på ena knappen, som man så klart byta om man vill, men jag lyckades pruta ner priset ännu mer fast det var halva reapriset ... få en märkestunika som kostat 500 för 199 känns faktiskt grymt bra!!Sedan en stickad klänning från HM, jag hade en rabattkupong så den här fick jag billigare också! :) Dock tror jag att jag skall testa en strl större.Over and out for this time ... vi hörs!

Kram Frida

0 kommentarer:

Skicka en kommentar