Recent Posts

onsdag 21 mars 2012

Modern preppy

Idag har jag varit hemma för jag är förkyld och känner mig jättehängig! :( Men när Lisa sa att hon på lunchen shoppat från Lindex kollektion Modern Preppy i samarbete med Gwyneth Paltrow som har premiär idag så kunde jag inte låta bli att bli lite shoppingsugen och då är ju nätet perfekt!! :)Ett par färgglada chinos ... ska vara helt rätt i vår/sommar har jag hört. ;)


Sjömanstemat är alltid rätt vår och sommartid, så den här fina klänningen fick det bli.

En vit pikétröja fick också slinka ner i den elektroniska shoppingkorgen.
Den här väskan får man på köpet om man köper tre eller fler plagg ur kollektionen på nätet, fint somrig tycker jag!

Jag valde att hämta i en butik så det dröjer några dagar innan jag har plaggen i min ägo ... och sen håller vi tummarna för att de passar, men kommer nog känna mig fin och fräsch i vår/sommar! 

Vi hörs!

Kram Frida

onsdag 14 mars 2012

Vårtecken
Härligt att hämta från dagis i solsken, höra fåglar som kvittrar och hitta blommor på väg upp i rabatterna! :)

söndag 11 mars 2012

Lite nytt ...

Ja, lite nytt till hemmet har det blivit det sista bl a nya fina nattduksbord till sovrummet. Det är Hemnes från Ikea men jag tycker de är riktigt fina och jag har kollat på dem länge så nu slog jag äntligen till!

Knäppte av några halvkassa bilder tidigare ikväll efter jag bäddat med rena lakan. Ett av livet mest enkla sätt att få lite lyxkänsla - att nyduschad krypa ner mellan svala fräscha lakan - lovely! :)
Just nu läser jag Bingo Rimérs En flickfotografs bekännelser ... mycket intressant, men herregud vilket galet liv han levt!


Undrar ni hur det såg ut innan, så kolla in här.

Nä, nu väntar sängen innan en ny vecka börjar, jobb lär det bli men vad mer kan veckan bjuda på?! :)

Vi hörs!

Kram Frida