Recent Posts

tisdag 11 oktober 2011

Här händer det saker minsann ...

Idag bidde det ingen träning som planerat för både jag och Lisa är lite förkylda. :( Men jag har (eller läs J) fixat upp tallrikshyllan på väggen istället, den blev så bra och jag är så nöjd!! Men jag har inte piffat till den riktigt ännu, så pics på den blir det en annan dag.

Idag får ni nöja er med en bild på kudden jag köpte på Åhléns för några veckor sedan. Jag såg den i stort sett varenda inredningsblaska värd namnet i somras så när den äntligen kom in i sortimentet i början på september så var jag tvungen att köpa en!Fråga mig inte varför men jag har någon thing för fina texter på engelska i svartvitt ... men den matchar ju tavlan Lisa gjort till mig efter jag såg en i en inredningstidning?! :D


Lite suddig bild fotad hemma hos Lisa med hennes Iphone, men jag har också en svart ram så den ser i stort sett likadan ut på min tavellist. (Kul att den påminner lite om Bruno Mars härliga låt också.)

Överhuvudtaget tycker jag det är så lätt att man blir hemmablind på inredningen hemma hos sig själv. Man tycker alla andra har det så fint och man får inte till det riktigt själv, men idag har jag experimenterat lite på inredningsfronten (förutom tallrikshyllan). Jag har bytt plats på ett par saker, tagit upp lite nygamla saker från källaren och har även några nyinköpta saker ... och det är lång ifrån klart, men jag tror att jag börjar på koll på det nu och tror att det kan bli superfint!

Ha en skön kväll!

Kram Frida

0 kommentarer:

Skicka en kommentar