Recent Posts

onsdag 21 november 2012

VIP på KappAhl

Ikväll var jag och Lisa på invigningen av KappAhls flagshipstore i Nordstan. Vi var bland de första som fick gå in på den för dagen rosa mattan, hänga av oss i garderoben (haha har man kommit till en klädbutik eller nattklubb eller?!), bli fotad av fotografer om man ville men det hoppade vi över innan man blev hälsad välkommen av en av de högsta cheferna. Sen var det mingel bland KappAhl-folk, kändisar och de som blivit inbjudna till den första invigningsdelen sippandes på bubbel och smaskande på snittar.När jag kom ut ur provrummet (blev ett par ursnygga jeanstreggings med dragkedjor vid benslutet) så var det dags för modevisning så jag hann knäppa av några bilder på modellerna, ovan ser ni ett par samt bild en av cheferna och på Sara Li som uppträdde.
Efteråt flyttade festen över till det nyöppnade anrika Palace där det blev drink och där vi serverades en ursmaskig liten chokladbakelse och Sara Varga stod i DJ-båset.

Självklart fick man med sig en goodiebag hem också! :D 

En Femina, ett KappAhl magasin (som faktiskt låg i brevlådan när jag kom hem också), en Weleda Iris Hydrating Mask och urgod choklad från Berzelii Chocklad bland annat förutom det intressanta inslagna paketet från Grand Parfymeri! I paketet låg en silvrig necessär samt 4 olika små produkter för ögonen från Christian Breton, som är ett nytt märke för mig så det ska bli intressant att få testa.

Nä, nu är det god natt och sängen som väntar!

KRAM

0 kommentarer:

Skicka en kommentar