Recent Posts

fredag 24 maj 2013

Still alive ... and some shopping!

Joda jag lever fortfarande, bara en väldigt dålig bloggerska nu för tiden. :)

Dåliga ursäkter, men trots att intresset finns så finns inte orken och energi tyvärr. Med heltidsjobb, småbarnsliv och allt det innebär, träning och ett hem att fixa med så finns inte orken helt enkelt. Den här våren har jag varit extremt trött och oftast när jag väl hamnar i soffan så är det inte ovanligt att jag somnar ... snark vad trist! :(

Nu till något roligare, i veckan fick jag äntligen tummen ur att beställa Bugboxen Fjärilar från Hagedornhagen (vet att den är supervanlig i bloggvärlden men tycker att fjärilarna är så fina)! Beställde från Louise Interiör för första gången och måste säga att jag blev väldigt positivt överraskad. La ordern i onsdagskväll och noterade då att företaget låg bara några kilometer hemifrån mig och idag ringde de och undrade om de kunden leverera direkt till mig istället för att skicka med posten, så i eftermiddags kom de till jobbet med min leverans - snacka om service!



Beställde även en fin svart bricka från PB Home, gillar när man kan samla fina saker till ett stilleben! 


Bilder från Louise Interiör

Nu blir det nog en kopp te för att jag ska kunna hålla mig vaken ett par timmar till innan det är dags att nanna kudden! Imorgon hoppas jag vädret blir okej och vi får slippa regn så kan jag och dottern hitta på något kul. Vet inte när vi ses igen, men förhoppningsvis inte om allt för lång tid! :)

KRAM