Recent Posts

söndag 10 mars 2013

Lite nytt till vårgarderoben!

Då var den här veckan till ända ... och skönt är väl det, har bara varit sjukdomar, vabb och allmänt hängigt den här veckan! :(

Häromdagen efter jobbet fick jag iaf gått förbi Lindex för att uppdatera vårgarderoben lite ...




Min vän Lisa hade tipsat om den här toppen, ser rätt enkel ut men gillar de lite tuffa kedjorna på axlarna och oket i ryggen (som inte syns på bilden)!


Ovan bilder lånade från Lindex.

Det blev även den här peplumtoppen, randigt är fräscht till våren tycker jag!


Bild lånad från HM.

Ja, sedan skulle jag ju hem då var det tänkt, men så såg jag den här snygga kavajen (mycket snyggare i verkligheten än på den här tillknäppta bilden) på en skyltdocka och var helt enkelt tvungen att prova och då den satt som en smäck så fick även den följa med mig hem! :)

Köpte även de här snyggingarna (återigen snyggare i verkligheten än på bilden) för ett par veckor sedan. Gillar verkligen att det just nu finns så mycket ankelbyxor av olika slag, perfekt för mig som är kort och kommer bli så snyggt senare i vår/sommar när man kan ha ett par ballerinas eller pumps till!


Bild lånad från MQ.

Veckan som följer hoppas jag på att jag får vara frisk, ha energi och äntligen komma igång med träningen igen, flera veckor sedan jag tränade nu ... och beach 2013 kommer ju allt närmare haha! ;D
Nä, skämt åt sido jag tränar inte för stranden i sommar utan för att jag mår bra av det, tycker det är roligt och själv för min egen del vill komma i bättre form!

Nu tror jag att jag ska tina en muffins (not so beach 2013) och göra mig en kopp te - cause I´m worth it! :)

KRAM