Recent Posts

torsdag 28 februari 2013

En månad ...

... hur kan en månad (sedan senaste inlägget) gå så fort?! Förmodligen pga att februari, mer känd som vabruari, är en både tung månad som ofta innehåller egna sjukdomar och vabb, men samtidigt börjar man i kylan märka av att ljuset håller på att komma tillbaka och ger hopp om ljusare och framförallt varmare tider!

Ja, i mitt fall har februari varit en rätt tung månad som innehållit både vabb och egen förkylning, då jag just nu är själv på min avdelning på jobbet samt att vi nyligen flyttat med jobbet så har det varit rätt tungt där också. Dessutom gick en kär släkting bort så februari har även inneburit en begravning!

Nu till något roligare, idag har jag shoppat ett par nya jeans och det slank även ner en ny topp i min MQ shoppingpåse och när jag kom hem så väntade en härlig ny Glossybox på mig - min fjärde!







1. Lush Dream Cream (body lotion) 2. Maria Nila Stockholm Swedish Theraphy Oil (för håret) 3. Modelco Cheek + Lip Tint 4. Baptiste Dry Schampoo Original 5. Modelco Lip Enhancer Illusion Lip Liner

Nä, nu är det snart god natt så man orkar upp imorgon och inte bara däckar på soffan imorgon kväll (blir så irriterad när jag inte kan hålla mig vaken, vill sitta uppe och göra det jag vill)!

KRAM