Recent Posts

lördag 29 december 2012

Nytt till badrummet

Det jag nämnde i gårdagens inlägg att jag köpt något jag velat ha länge är ... tadada nya handdukar till badrummet! Att något så simpelt kan vara så svårt att införskaffa, vi har pratat om det i ca ett års tid och vi har haft presentkort men ändå har vi inte fått tummen ur ... förrän igår då! :)




Haha vi köpte de fluffigaste och lyxigaste handdukarna vi kunde hitta, nämligen Hemtex Hotel Selection.




Kunde inte låta bli att piffa lite extra i resten av badrummet också, med en rosa hyacint som luktar ljuvligt, likaså doftljuset som doftar nytvättat!

KRAM

fredag 28 december 2012

TGIF

Hej igen ... long time no see! Ja, jag har överlevt julen haha. :) Nä, julafton var bara mysig och härlig med Js släkt och på annandagen var vi hos mina föräldrar där det var full rulle med 3 barn och en massa julklappar!

Men det är riktigt skönt att det är fredag för trots att jag bara jobbat ca en och halv dag den här veckan så har det varit superstressigt på jobbet ... puh!!






Min fredagskväll spenderas i soffan med sällskap av härliga inredningstidningar (bl a med Tine K Homes fina hem i Drömhem & Trädgård), godis, levande ljus med CSI Miami på TV:n just nu och senare blir det nog några härliga timmar framför laptopen! :)

Efter jobbet idag träffade jag resten av familjen på stan där vi bl a köpte något jag tänkt skaffa länge - men mer om det en annan dag! ;)

Ha en skön helg!

KRAM

tisdag 18 december 2012

Glossbox numero dos

Ja, idag när jag kom hem så låg den andra boxen från Glossybox och väntade på mig ... alltid spännande, spännande! :)




Gillar verkligen de fina boxarna produkterna ligger i, men tyvärr var dagens box lite sliten på locket!




1. La Sultane de Saba Ginger Green Tea Body Lotion, 2. ACO Soft Bronze Face Cream, 3. So Susan Micronized 8-hour Eye Shadow Palette, 4. Anatomicals Hot and Fiery B-Movie Body Cleanser, 5. Zoya Nailpolish

Massa roliga produkter som ni ser ovan, en bra blandning tycker jag av duschcreme, bodylotion, make up, ansiktscreme och nagellack! Kul med nya märken också, aldrig hört talas om om So Susan, La Sultane de Saba eller Zoya. Aco däremot är ett välkänt märke iaf för mig och jag har tidigare kollat på produkter från Anatomicals men aldrig fått tummen ur tidigare. :)

Nu är det bara två arbetsdagar och en julfest kvar innan några härliga lediga juldagar väntar - ska bli såååå skönt efter den här hösten!

KRAM

tisdag 4 december 2012

Mera Tine K Home!

Dansk design me like ... Day Home, Tine K Home & House Doctor mmmm säger iaf jag! :D

Jag har väntat ända sen i somras men nu verkar äntligen de superfina sittdynorna från Tine K Home ha kommit in i lager hos Blackballoon igen så ikväll har jag klickat hem ett par! :)




Det blev även en fin keramikmugg från samma märke ... i svartvitt så klart hihi! :)


Bilder lånade från Blackballoon.

Nä, nu är det god natt som gäller, nattinatt!

KRAM

lördag 1 december 2012

Glossybox numero uno

Yippie, fått hem min första Glozzybox!! :)




Det första jag slogs av vad den superfina (och användbara) rosa boxen och den lyxiga inslagningen! Hihi som jag skrivit här tidigare så är jag en sucker för fina boxar av olika slag så det lär bli en samling med dessa fina boxar som man kan förvara smycken eller nåt i.




Innehållet då, ja har ju inte testat det ännu, men ser ut att vara en härlig blandning av skönhetsprodukter!

Shower Gel Naomi Campbell at night, palett med 4 eyeshadows Färg, duo läppstift/läppglans Modelco, Glossy Pink Blusher Glossybox & Idéalia dagcreme Vichy.

Nä, nu väntar snart sängen för imorgon ska vi på en av mina bästa vänners äldsta dotters 5-års kalas och det blir princesstema (hihi bäst att få sin skönhetssömn så man ser ut som en sån då)!

KRAM

torsdag 29 november 2012

Hallpiff



På mitt kinaskåp i hallen står ett litet orientaliskt glas med superfina pennor från Tine K Home som fick följa med hem i paketet från Blackballoon igår.

På skåpet står även en "Mail-korg" från Julias vita drömmar, notisblock från Svenskt Tenn och favoritdoftljuset Voluspa Saijo Persimmon.


Är det bara jag eller är folk väldigt tidiga med att julpynta i år?

Jag ser hur folk på bloggar och Instagram redan har pyntat, tagit fram ljusstakar, tagit in granar och planterat hyacinter och amaryllis och fixat adventskalendrar! Vet inte om det bara är blogg/Instagramvärlden, men är inte detta lite tidigt?!

Här kommer adventsljusstakarna komma fram i fönstren till helgen, lite hyacinter och annat piff lär det bli, men det riktiga pyntet och granen tycker jag det är alldeles för tidigt för att plocka fram!

Nä, nu är det dags för en dusch innan sängen väntar - sååå skönt att det är fredag imorgon (igen)!

KRAM


onsdag 28 november 2012

House Doctor

Jag lär inte vara den enda som tycker att House Doctor har en massa fint, men den här ljusboxen ... adventsljusstaken eller vad man nu vill kalla den, kollade jag på redan förra året men nu har den äntligen landat hemma på mitt köksbord!!




Men som ni ser behövs det både ljus och piff för att göra den riktigt fin, just nu åkte tre porslinskulor från det numera nerlagda Hans Mikaels i Sthlm ner i boxen, mest bara för att ha nåt iaf!


Note to self: köp ljus asap! :)


Även ett par andra små saker fick följa med hem i paketet från Blackballoon (tack för snabb leverans, som alltid), men det det får bli en annan dag!

KRAM

måndag 26 november 2012

Superisnyggtsnyggt!!

Hihi, hittade precis på ett nytt ord, men det är precis vad den här lägenheten hos Alvhem Mäkleri & Interiör är! :)



En superfin matsal!



Fint sovrum med maffig bäddning och jag gillar verkligen vimpeln ovanför sängen!



Jag är väldigt svag för inbyggda bänkar både i hall och kök, enkelt men så fint tycker jag!



Ett fint kök med fina tavlor som gav mig lite inspiration för en tom vägg precis där mitt kök börjar (går ihop med matrummet)!


Vill ni kolla in bilderna lite närmare eller titta på de andra på lägenheten kolla in här!

Vi hörs!

KRAM

söndag 25 november 2012

Äntligen min!

God söndagskväll!

Det jag syftar på som snart är min är den oerhört fina ljuskuben från House Doctor som jag precis klickat hem från Blackballoon!



Bild lånad från Blackballoon.

Även en Happylight ljusslinga har klickats hem ikväll, måste verkligen tipsa om Rädda Barnens Design Shop ... jättemycket fint där en stor andel av priset går till Rädda Barnens verksamhet!

Annars är här full rulle med att fixa hemma i nya lägenheten (nya och nya snart bott här i 2 månader), idag har vi målat klart i dotterns rum ... nu kommer det roliga att få inreda - me like!! :)

Vi hörs!

KRAM

onsdag 21 november 2012

VIP på KappAhl

Ikväll var jag och Lisa på invigningen av KappAhls flagshipstore i Nordstan. Vi var bland de första som fick gå in på den för dagen rosa mattan, hänga av oss i garderoben (haha har man kommit till en klädbutik eller nattklubb eller?!), bli fotad av fotografer om man ville men det hoppade vi över innan man blev hälsad välkommen av en av de högsta cheferna. Sen var det mingel bland KappAhl-folk, kändisar och de som blivit inbjudna till den första invigningsdelen sippandes på bubbel och smaskande på snittar.



När jag kom ut ur provrummet (blev ett par ursnygga jeanstreggings med dragkedjor vid benslutet) så var det dags för modevisning så jag hann knäppa av några bilder på modellerna, ovan ser ni ett par samt bild en av cheferna och på Sara Li som uppträdde.




Efteråt flyttade festen över till det nyöppnade anrika Palace där det blev drink och där vi serverades en ursmaskig liten chokladbakelse och Sara Varga stod i DJ-båset.





Självklart fick man med sig en goodiebag hem också! :D 

En Femina, ett KappAhl magasin (som faktiskt låg i brevlådan när jag kom hem också), en Weleda Iris Hydrating Mask och urgod choklad från Berzelii Chocklad bland annat förutom det intressanta inslagna paketet från Grand Parfymeri! I paketet låg en silvrig necessär samt 4 olika små produkter för ögonen från Christian Breton, som är ett nytt märke för mig så det ska bli intressant att få testa.

Nä, nu är det god natt och sängen som väntar!

KRAM

lördag 17 november 2012

Hej igen!

Paket ... smaka på ordet att få paket är väl det bästa som finns. Just precis därför har jag precis signat upp mig för en månadsprenumeration på GlossyBox! Min förhoppning är att det ska kännas kul och kanske lite lyxigt att få hämta ut ett paket varje månad med fem härliga nya skönhetsprodukter!




Bilder från Google.


Här har bloggen tyvärr legat på is några veckor, men det är fullt upp med jobb, fixande i nya lägenheten och annat så det finns inte så mycket tid och inspiration för bloggen just nu! :(

Men nu är det ju snart första advent och förhoppningsvis kommer inspirationen för att fixa fint och juligt och då kanske det känns lite roligare att få till inlägg igen!

Vi hörs (förhoppningsvis snart igen)!

KRAM

onsdag 17 oktober 2012

Dagens inspiration

Hittade den här bilden och blev superinspirerad!



Bild lånad från Stadshem.

Hela bilden ger iaf mig en känsla av mys och har många fina detaljer, men det som fångade min uppmärksamhet var att jag nämligen har två såna där träboxar från Ikea (som kikar fram under fällen på bilden) och som nu kommit fram ur gömmorna. Här har de dem som en mysig bänk i köket, men jag har tänkt ha dem nere i vårt allrum och nu fick jag en hel del inspiration till hur jag ska piffa till det ännu finare!

Så det blir nog att införskaffa fler fårskinn och lite fina kuddar tror jag (som om man inte redan har tillräckligt med kuddar menar jag)! :D

KRAM

tisdag 16 oktober 2012

Hemklickat

Häromdagen blev det lite hemklickat från Blackballoon till nya lägenheten ... större ytor att piffa till och göra fina och sen är det alltid kul med lite nytt! :)




Ett par nya kuddar till soffan från Tine K Home. Just nu är det bara ett gäng "gamla" kuddar så det behövs verkligen en uppfräschning!





"Love" kudden från Day Home som jag kollat på många gånger, men nu ska den äntligen få flytta hem till mig! Var den kommer hamna får framtiden utvisa. :)




Sen blev det ytterligare ett par ljuskoppar från Tine K Home ... har redan några i färgerna clear och phantom som jag tokgillar!!

Alla bilder lånade från Blackballon.

Vi hörs!

KRAM

tisdag 9 oktober 2012

VIP-event

God kväll!

Ikväll har jag och Lisa varit på ett VIP-event på Balders Hage!

Efter jobbet träffades vi och tog en snabb runda på stan innan vi hamnade på Espresso House där det blev goda Levainmackor med chailatte och avslutade med att dela på en ursmarrig kaka.

Halv åtta slogs dörrarna på Balders Hage upp för eventet ... och myyyycket folk var det! Det var inte bara jag och Lisa som var sugna på att shoppa med 20 % rabatt och få en goodiebag! ;)





Vad som shoppades och vad som fanns i goodiebagen får jag visa en annan dag för nu är jag så trött att jag snart somnar här i soffan!

KRAM

lördag 6 oktober 2012

Inflyttningspresent och sneak a peak

Japp nu är vi på plats i nya lägenheten och börjar väl så smått komma i ordning ... men det är så klart en massa fix kvar! :)

Idag har Lisa med familj varit här och kollat in nya lyan och så tog vi vuxna en fika medan barnen lekte och busade efter att snabbt ha slängt i sig sina bullar (tack Lisa).


 
Fick en fin hortensia i inflyttningspresent av Lisa som nu får pryda ett av våra två runda fönster.

Nedan får ni ett par sneak a peaks på nya lägenheten. Den är ju dubbelt så stor som förra plus två förråd med massa utrymme, det är verkligen såååå skönt att slippa trängas på några få kvadratmetrar!!





Hörs snart igen!

KRAM

fredag 28 september 2012

God morgon fredag!

Hej vill bara kika in och säga ja, jag lever (länge sen nu) ... dock i ett totalt flyttkaos!





Ungefär ... eller värre ser vårt vardagsrum ut nu! Nästan allt är nerpackat men en hel del städning kvarstår!

Men i helgen flyttar vi äntligen - tjoho TGIF!! :D

Hörs snart (från nya lägenheten iiiieee)!

Kram

onsdag 12 september 2012

Grattis på födelsedagen!

Idag är inte vilken dag som helst, idag är det nämligen fina Lisas födelsedag!




Jag och Lisa har egentligen inte känt varandra speciellt länge, bara sen hösten 08 när våra barn var små pluttiga bebisar, men det känns som vi känt varandra i decennier! Bara kanske vi som börjar bli gamla hihi?! :D

Ett stort grattis bästa vännen - löööve u! <3

KRAM

lördag 8 september 2012

Nytt till hösten!

God morgon!

Ja, jag vet har varit en urusel bloggerska det sista, men varken haft lust eller inspiration! Får väl se hur det blir den närmsta tiden, nu är det ju bara tre veckor tills vi flyttar ... och inget packat - gaaah! :)

Igår mådde jag sisådär men på kvällen när jag mådde bättre så fick Visakortet gå varmt ... a girl got to love internetshopping! :D

Blev ett par ursnygga plagg ur den nysläppta Holly & Whyte kollektion från Lindex, jag såg dem redan i somras så jag har väntat ett tag på dem nu.

Bilder lånade från Lindex.

En fin mörkblå prickig knytblus, snygg både till byxor och kjol och en ursnygg cape att värmas av i vinter, tokgillar de snygga detaljerna!

En fin stickad klänning som passar lika bra på jobbet som till fest i vinter, gillar även här detaljerna med knappar i ryggen (syns dåligt på bilden). Har sen tidigare en stickad klänning i andra färger från HM som jag tycker är superskön att ha på vinter tillsammans med tights och ett par snygga stövlar!


En snygg blus, fastnat för blått nu och återigen gillar detaljen av dragkedjan i ryggen ... hihi detaljtokig eller?! :)

Bilder lånade från HM.

En fin enkel topp ... behöver jag nämna dragkedjan?! :)

Idag blir det en tur till Liseberg med mamma och pappa med min bror, hans fru och dotterns två kusiner!

Vi hörs!!

KRAM

torsdag 16 augusti 2012

35 och Insta ...

Jahopp, då blev man 35 igår! Låter bilderna tala för sig själv ....




Bilderna från Instagram, vill ni följa mig där, klicka här!

KRAM

måndag 13 augusti 2012

Tine K Home

Hihi det blev lite nätshopping här ikväll oxå! :)

Ikväll beställdes ett par finfina saker från Blackballoon då Mia (ja, vi känner ju inte varandra, men känns nästan så när man läser bloggen och följer på Instagram) med härliga bloggen Mitt vita hus hade ett så trevligt erbjudande med 10 % rabatt hos just Blackballoon igår och idag för sina läsare!




En fin glasvas från Tine K Home för penslar, blommor eller bara som den är!



Och en fin liten keramikskål oxå från Tine K Home ... så klart i svart vitt som jag älskar! :)

Bilder lånade från Blackballoon.

Nu god natt mina vänner!

KRAM

söndag 12 augusti 2012

Dagiskläder till dottern ...

Blev lite kläder inför hösten beställda här på kvällskvisten! :)

Ett par coola leggings ...


... och ett par fina (gillar rosetterna på fickorna) loose jeans som kan matchas med ...
... en fin topp!

Beställde även ett två-pack tröjor och en enkel bomullsklänning till dottern samt ett tre-pack av de superbraiga träningstrumporna till mig. Men något dottern (som många andra småtjejer) kommer älska i höst är den här ...

Alla bilder lånade från HM.

KRAM

onsdag 8 augusti 2012

Fint till lilla tjejen!


Hittade lite fint till dottern på KappAhls och Lindex hemsidor efter tips från Lisa ... hmmm kanske får ta en runda på stan efter jobbet imorgon?! :)



Bilder lånade från KappAhl och Lindex online shop.

Vi hörs!

KRAM

måndag 6 augusti 2012

Något till hösten ...

Gud den här capen från Lindex Holly & Whyte tycker jag verkligen är skitsnygg rent ut sagt ... men tusen spänn för ett plagg som man nog bara kan ha en kort tid, jag vet inte ja?! :(

Gillar verkligen att det ständigt trillar in en massa snyggt i den kollektionen, verkligen ett plus i kanten där Lindex! ;) Så även om just den här kanske inte får flytta in i min garderob så blir det nog ett och annat plagg iaf!


Men snygg som attan är den! :)

Vi hörs!

KRAM

lördag 4 augusti 2012

Black & white

Idag har varit en riktig slappardag ... såååå skönt med tanke på att jag varit iväg två helger i rad! Bara en sån sak att det är typ 2-3 veckor sedan jag käkade frukost hemma!! På vardagarna äter jag frukost på jobbet och förra helgen var det hotellfrukost och helgen innan var det på landet. Så i morse blev det helgfrukost med god smoothie till och tända ljus!

Som så många andra har jag fastnat för, gillar jag, I´m in love with black and white här hemma på inredningsfronten. Jag är speciellt svag för kuddar i svartvitt med någon fin text på ... ni ser ju ett par exempel nedan! :)



Från vänster till höger, "You are awesome" Åhléns, "Live what you love" Lagerhaus, svart elefantkudde Tradera och Day Home Hanji Stil Inredning & Design.






Imorgon blir det nog en rätt slapp dag igen, men om det vill sig riktigt "illa" kanske jag kan få för mig att ta en tur till gymmet ... eller inte, varit riktigt slapp med träningen nu i sommar, men det kanske är okej då eller?! :D

Vi hörs!

KRAM