Recent Posts

lördag 29 december 2012

Nytt till badrummet

Det jag nämnde i gårdagens inlägg att jag köpt något jag velat ha länge är ... tadada nya handdukar till badrummet! Att något så simpelt kan vara så svårt att införskaffa, vi har pratat om det i ca ett års tid och vi har haft presentkort men ändå har vi inte fått tummen ur ... förrän igår då! :)




Haha vi köpte de fluffigaste och lyxigaste handdukarna vi kunde hitta, nämligen Hemtex Hotel Selection.




Kunde inte låta bli att piffa lite extra i resten av badrummet också, med en rosa hyacint som luktar ljuvligt, likaså doftljuset som doftar nytvättat!

KRAM

fredag 28 december 2012

TGIF

Hej igen ... long time no see! Ja, jag har överlevt julen haha. :) Nä, julafton var bara mysig och härlig med Js släkt och på annandagen var vi hos mina föräldrar där det var full rulle med 3 barn och en massa julklappar!

Men det är riktigt skönt att det är fredag för trots att jag bara jobbat ca en och halv dag den här veckan så har det varit superstressigt på jobbet ... puh!!






Min fredagskväll spenderas i soffan med sällskap av härliga inredningstidningar (bl a med Tine K Homes fina hem i Drömhem & Trädgård), godis, levande ljus med CSI Miami på TV:n just nu och senare blir det nog några härliga timmar framför laptopen! :)

Efter jobbet idag träffade jag resten av familjen på stan där vi bl a köpte något jag tänkt skaffa länge - men mer om det en annan dag! ;)

Ha en skön helg!

KRAM

tisdag 18 december 2012

Glossbox numero dos

Ja, idag när jag kom hem så låg den andra boxen från Glossybox och väntade på mig ... alltid spännande, spännande! :)




Gillar verkligen de fina boxarna produkterna ligger i, men tyvärr var dagens box lite sliten på locket!




1. La Sultane de Saba Ginger Green Tea Body Lotion, 2. ACO Soft Bronze Face Cream, 3. So Susan Micronized 8-hour Eye Shadow Palette, 4. Anatomicals Hot and Fiery B-Movie Body Cleanser, 5. Zoya Nailpolish

Massa roliga produkter som ni ser ovan, en bra blandning tycker jag av duschcreme, bodylotion, make up, ansiktscreme och nagellack! Kul med nya märken också, aldrig hört talas om om So Susan, La Sultane de Saba eller Zoya. Aco däremot är ett välkänt märke iaf för mig och jag har tidigare kollat på produkter från Anatomicals men aldrig fått tummen ur tidigare. :)

Nu är det bara två arbetsdagar och en julfest kvar innan några härliga lediga juldagar väntar - ska bli såååå skönt efter den här hösten!

KRAM

tisdag 4 december 2012

Mera Tine K Home!

Dansk design me like ... Day Home, Tine K Home & House Doctor mmmm säger iaf jag! :D

Jag har väntat ända sen i somras men nu verkar äntligen de superfina sittdynorna från Tine K Home ha kommit in i lager hos Blackballoon igen så ikväll har jag klickat hem ett par! :)




Det blev även en fin keramikmugg från samma märke ... i svartvitt så klart hihi! :)


Bilder lånade från Blackballoon.

Nä, nu är det god natt som gäller, nattinatt!

KRAM

lördag 1 december 2012

Glossybox numero uno

Yippie, fått hem min första Glozzybox!! :)




Det första jag slogs av vad den superfina (och användbara) rosa boxen och den lyxiga inslagningen! Hihi som jag skrivit här tidigare så är jag en sucker för fina boxar av olika slag så det lär bli en samling med dessa fina boxar som man kan förvara smycken eller nåt i.




Innehållet då, ja har ju inte testat det ännu, men ser ut att vara en härlig blandning av skönhetsprodukter!

Shower Gel Naomi Campbell at night, palett med 4 eyeshadows Färg, duo läppstift/läppglans Modelco, Glossy Pink Blusher Glossybox & Idéalia dagcreme Vichy.

Nä, nu väntar snart sängen för imorgon ska vi på en av mina bästa vänners äldsta dotters 5-års kalas och det blir princesstema (hihi bäst att få sin skönhetssömn så man ser ut som en sån då)!

KRAM