Recent Posts

torsdag 29 november 2012

Hallpiff



På mitt kinaskåp i hallen står ett litet orientaliskt glas med superfina pennor från Tine K Home som fick följa med hem i paketet från Blackballoon igår.

På skåpet står även en "Mail-korg" från Julias vita drömmar, notisblock från Svenskt Tenn och favoritdoftljuset Voluspa Saijo Persimmon.


Är det bara jag eller är folk väldigt tidiga med att julpynta i år?

Jag ser hur folk på bloggar och Instagram redan har pyntat, tagit fram ljusstakar, tagit in granar och planterat hyacinter och amaryllis och fixat adventskalendrar! Vet inte om det bara är blogg/Instagramvärlden, men är inte detta lite tidigt?!

Här kommer adventsljusstakarna komma fram i fönstren till helgen, lite hyacinter och annat piff lär det bli, men det riktiga pyntet och granen tycker jag det är alldeles för tidigt för att plocka fram!

Nä, nu är det dags för en dusch innan sängen väntar - sååå skönt att det är fredag imorgon (igen)!

KRAM


onsdag 28 november 2012

House Doctor

Jag lär inte vara den enda som tycker att House Doctor har en massa fint, men den här ljusboxen ... adventsljusstaken eller vad man nu vill kalla den, kollade jag på redan förra året men nu har den äntligen landat hemma på mitt köksbord!!




Men som ni ser behövs det både ljus och piff för att göra den riktigt fin, just nu åkte tre porslinskulor från det numera nerlagda Hans Mikaels i Sthlm ner i boxen, mest bara för att ha nåt iaf!


Note to self: köp ljus asap! :)


Även ett par andra små saker fick följa med hem i paketet från Blackballoon (tack för snabb leverans, som alltid), men det det får bli en annan dag!

KRAM

måndag 26 november 2012

Superisnyggtsnyggt!!

Hihi, hittade precis på ett nytt ord, men det är precis vad den här lägenheten hos Alvhem Mäkleri & Interiör är! :)



En superfin matsal!



Fint sovrum med maffig bäddning och jag gillar verkligen vimpeln ovanför sängen!



Jag är väldigt svag för inbyggda bänkar både i hall och kök, enkelt men så fint tycker jag!



Ett fint kök med fina tavlor som gav mig lite inspiration för en tom vägg precis där mitt kök börjar (går ihop med matrummet)!


Vill ni kolla in bilderna lite närmare eller titta på de andra på lägenheten kolla in här!

Vi hörs!

KRAM

söndag 25 november 2012

Äntligen min!

God söndagskväll!

Det jag syftar på som snart är min är den oerhört fina ljuskuben från House Doctor som jag precis klickat hem från Blackballoon!



Bild lånad från Blackballoon.

Även en Happylight ljusslinga har klickats hem ikväll, måste verkligen tipsa om Rädda Barnens Design Shop ... jättemycket fint där en stor andel av priset går till Rädda Barnens verksamhet!

Annars är här full rulle med att fixa hemma i nya lägenheten (nya och nya snart bott här i 2 månader), idag har vi målat klart i dotterns rum ... nu kommer det roliga att få inreda - me like!! :)

Vi hörs!

KRAM

onsdag 21 november 2012

VIP på KappAhl

Ikväll var jag och Lisa på invigningen av KappAhls flagshipstore i Nordstan. Vi var bland de första som fick gå in på den för dagen rosa mattan, hänga av oss i garderoben (haha har man kommit till en klädbutik eller nattklubb eller?!), bli fotad av fotografer om man ville men det hoppade vi över innan man blev hälsad välkommen av en av de högsta cheferna. Sen var det mingel bland KappAhl-folk, kändisar och de som blivit inbjudna till den första invigningsdelen sippandes på bubbel och smaskande på snittar.



När jag kom ut ur provrummet (blev ett par ursnygga jeanstreggings med dragkedjor vid benslutet) så var det dags för modevisning så jag hann knäppa av några bilder på modellerna, ovan ser ni ett par samt bild en av cheferna och på Sara Li som uppträdde.




Efteråt flyttade festen över till det nyöppnade anrika Palace där det blev drink och där vi serverades en ursmaskig liten chokladbakelse och Sara Varga stod i DJ-båset.





Självklart fick man med sig en goodiebag hem också! :D 

En Femina, ett KappAhl magasin (som faktiskt låg i brevlådan när jag kom hem också), en Weleda Iris Hydrating Mask och urgod choklad från Berzelii Chocklad bland annat förutom det intressanta inslagna paketet från Grand Parfymeri! I paketet låg en silvrig necessär samt 4 olika små produkter för ögonen från Christian Breton, som är ett nytt märke för mig så det ska bli intressant att få testa.

Nä, nu är det god natt och sängen som väntar!

KRAM

lördag 17 november 2012

Hej igen!

Paket ... smaka på ordet att få paket är väl det bästa som finns. Just precis därför har jag precis signat upp mig för en månadsprenumeration på GlossyBox! Min förhoppning är att det ska kännas kul och kanske lite lyxigt att få hämta ut ett paket varje månad med fem härliga nya skönhetsprodukter!




Bilder från Google.


Här har bloggen tyvärr legat på is några veckor, men det är fullt upp med jobb, fixande i nya lägenheten och annat så det finns inte så mycket tid och inspiration för bloggen just nu! :(

Men nu är det ju snart första advent och förhoppningsvis kommer inspirationen för att fixa fint och juligt och då kanske det känns lite roligare att få till inlägg igen!

Vi hörs (förhoppningsvis snart igen)!

KRAM