Recent Posts

onsdag 17 oktober 2012

Dagens inspiration

Hittade den här bilden och blev superinspirerad!



Bild lånad från Stadshem.

Hela bilden ger iaf mig en känsla av mys och har många fina detaljer, men det som fångade min uppmärksamhet var att jag nämligen har två såna där träboxar från Ikea (som kikar fram under fällen på bilden) och som nu kommit fram ur gömmorna. Här har de dem som en mysig bänk i köket, men jag har tänkt ha dem nere i vårt allrum och nu fick jag en hel del inspiration till hur jag ska piffa till det ännu finare!

Så det blir nog att införskaffa fler fårskinn och lite fina kuddar tror jag (som om man inte redan har tillräckligt med kuddar menar jag)! :D

KRAM

tisdag 16 oktober 2012

Hemklickat

Häromdagen blev det lite hemklickat från Blackballoon till nya lägenheten ... större ytor att piffa till och göra fina och sen är det alltid kul med lite nytt! :)




Ett par nya kuddar till soffan från Tine K Home. Just nu är det bara ett gäng "gamla" kuddar så det behövs verkligen en uppfräschning!





"Love" kudden från Day Home som jag kollat på många gånger, men nu ska den äntligen få flytta hem till mig! Var den kommer hamna får framtiden utvisa. :)




Sen blev det ytterligare ett par ljuskoppar från Tine K Home ... har redan några i färgerna clear och phantom som jag tokgillar!!

Alla bilder lånade från Blackballon.

Vi hörs!

KRAM

tisdag 9 oktober 2012

VIP-event

God kväll!

Ikväll har jag och Lisa varit på ett VIP-event på Balders Hage!

Efter jobbet träffades vi och tog en snabb runda på stan innan vi hamnade på Espresso House där det blev goda Levainmackor med chailatte och avslutade med att dela på en ursmarrig kaka.

Halv åtta slogs dörrarna på Balders Hage upp för eventet ... och myyyycket folk var det! Det var inte bara jag och Lisa som var sugna på att shoppa med 20 % rabatt och få en goodiebag! ;)





Vad som shoppades och vad som fanns i goodiebagen får jag visa en annan dag för nu är jag så trött att jag snart somnar här i soffan!

KRAM

lördag 6 oktober 2012

Inflyttningspresent och sneak a peak

Japp nu är vi på plats i nya lägenheten och börjar väl så smått komma i ordning ... men det är så klart en massa fix kvar! :)

Idag har Lisa med familj varit här och kollat in nya lyan och så tog vi vuxna en fika medan barnen lekte och busade efter att snabbt ha slängt i sig sina bullar (tack Lisa).


 
Fick en fin hortensia i inflyttningspresent av Lisa som nu får pryda ett av våra två runda fönster.

Nedan får ni ett par sneak a peaks på nya lägenheten. Den är ju dubbelt så stor som förra plus två förråd med massa utrymme, det är verkligen såååå skönt att slippa trängas på några få kvadratmetrar!!





Hörs snart igen!

KRAM