Recent Posts

torsdag 16 augusti 2012

35 och Insta ...

Jahopp, då blev man 35 igår! Låter bilderna tala för sig själv ....




Bilderna från Instagram, vill ni följa mig där, klicka här!

KRAM

måndag 13 augusti 2012

Tine K Home

Hihi det blev lite nätshopping här ikväll oxå! :)

Ikväll beställdes ett par finfina saker från Blackballoon då Mia (ja, vi känner ju inte varandra, men känns nästan så när man läser bloggen och följer på Instagram) med härliga bloggen Mitt vita hus hade ett så trevligt erbjudande med 10 % rabatt hos just Blackballoon igår och idag för sina läsare!




En fin glasvas från Tine K Home för penslar, blommor eller bara som den är!



Och en fin liten keramikskål oxå från Tine K Home ... så klart i svart vitt som jag älskar! :)

Bilder lånade från Blackballoon.

Nu god natt mina vänner!

KRAM

söndag 12 augusti 2012

Dagiskläder till dottern ...

Blev lite kläder inför hösten beställda här på kvällskvisten! :)

Ett par coola leggings ...


... och ett par fina (gillar rosetterna på fickorna) loose jeans som kan matchas med ...
... en fin topp!

Beställde även ett två-pack tröjor och en enkel bomullsklänning till dottern samt ett tre-pack av de superbraiga träningstrumporna till mig. Men något dottern (som många andra småtjejer) kommer älska i höst är den här ...

Alla bilder lånade från HM.

KRAM

onsdag 8 augusti 2012

Fint till lilla tjejen!


Hittade lite fint till dottern på KappAhls och Lindex hemsidor efter tips från Lisa ... hmmm kanske får ta en runda på stan efter jobbet imorgon?! :)



Bilder lånade från KappAhl och Lindex online shop.

Vi hörs!

KRAM

måndag 6 augusti 2012

Något till hösten ...

Gud den här capen från Lindex Holly & Whyte tycker jag verkligen är skitsnygg rent ut sagt ... men tusen spänn för ett plagg som man nog bara kan ha en kort tid, jag vet inte ja?! :(

Gillar verkligen att det ständigt trillar in en massa snyggt i den kollektionen, verkligen ett plus i kanten där Lindex! ;) Så även om just den här kanske inte får flytta in i min garderob så blir det nog ett och annat plagg iaf!


Men snygg som attan är den! :)

Vi hörs!

KRAM

lördag 4 augusti 2012

Black & white

Idag har varit en riktig slappardag ... såååå skönt med tanke på att jag varit iväg två helger i rad! Bara en sån sak att det är typ 2-3 veckor sedan jag käkade frukost hemma!! På vardagarna äter jag frukost på jobbet och förra helgen var det hotellfrukost och helgen innan var det på landet. Så i morse blev det helgfrukost med god smoothie till och tända ljus!

Som så många andra har jag fastnat för, gillar jag, I´m in love with black and white här hemma på inredningsfronten. Jag är speciellt svag för kuddar i svartvitt med någon fin text på ... ni ser ju ett par exempel nedan! :)



Från vänster till höger, "You are awesome" Åhléns, "Live what you love" Lagerhaus, svart elefantkudde Tradera och Day Home Hanji Stil Inredning & Design.






Imorgon blir det nog en rätt slapp dag igen, men om det vill sig riktigt "illa" kanske jag kan få för mig att ta en tur till gymmet ... eller inte, varit riktigt slapp med träningen nu i sommar, men det kanske är okej då eller?! :D

Vi hörs!

KRAM

torsdag 2 augusti 2012

Humanity

Kom på att jag glömt visa doftljusen från Humanity jag köpte på Country Dreams för ett tag sen ... eller ja rätt länge sedan nu! :)


De kom i en fin box ... ja, har nog någon grej för fina boxar, dillade ju på om den fina boxen från Ladurée häromdagen. :)


Står i min fina stringhylla som jag ärvt från farfar ... nästa fundering, var ska man hänga upp den i nya lägenheten, men ja det lär väl lösa sig?!


Vilket som doftar godast ... love, kärlek, amour vad annars!

Vi hörs!

KRAM

onsdag 1 augusti 2012

Om två månader ...

... ja, vad händer då? Jo, då flyttar vi.

Två månader känns ju som en lång tid, men jag börjar få lite lätt panik när jag tänker på hur fort de månaderna lär svischa förbi och hur mycket rensning, packning och städning som kommer behöva göras under den tiden - gaaaah!! :)

Men något som självklart ska bli skitkul är ju att få inreda den nya (och mycket större) lägenheten ... här är lite nya snygga saker vi tänkt införskaffa till nya lägenheten!

Ett par snygga svarta fåtöljer från Ikea.
Tänker mig dem med någon fin dyna att sitta på och någon fin kudde för ryggen, typ Estrid Ericsons svart elefantkudde ... fast det kanske blir lite för mycket med tanke på nästa sak ...
Tänker investera i ett brickbord från Svenskt Tenn, lite dyrt men ibland får man bita i det sura äpplet bara för att det är sååå snyggt ... och självklart kommer jag ha brickan i favvomönstret svart elefant! :)

Bilder lånade från Ikea och Svenskt Tenn.

Jahopp lite inredningstankar från mig en helt vanlig onsdagskväll!

KRAM