Recent Posts

tisdag 31 juli 2012

Sthlm juli 2012

Då var man hemma och tillbaka på jobbet igen efter en rolig och lite hektisk helg i Stockholm! Det shoppades friskt, åts massa gott och gicks måååånga kilometer trots en hel del tunnelbaneåkande! :)

when you feel like sighing - sing




Jag fyndade en Odd Molly hos Mathilde på Biblioteksgatan ... mer än 1000 kr i rea - me like! :D





Var ju självklart tvungen att slinka in på Ladurée som öppnat sen förra sommaren också, 6 stycken mycket goda macarons i olika smaker är uppätna men boxen är ju så superfin att den får stå framme!

Vi hörs!

KRAM

måndag 23 juli 2012

Västkusten=bästkusten

Ja stämmer ju iaf när vädret är med oss ... vilket det ju tyvärr inte alltid är och speciellt inte denna sommaren! :(

Vi har spenderat helgen i Mollösund, med lite shopping på Göksäter, en tur i den mysiga hamnen och allmänt bara slappat och ätit gott.







God mat ja ... herregud känns som inte jag gjort annat det sista och ska bli skönt/kul att äntligen komma iväg på Zumba imorgon!

Vi hörs!

KRAM


Ps. Gillar ju östkusten också och blir ett tur dit till helgen! :) Ds.

söndag 15 juli 2012

Semester ...

Jahopp då har man haft sin veckas semester för den här sommaren ... snyft! Kommer kännas så där att gå upp och jobba imorgon bitti när resten av familjen kan susa vidare och vara hemma i några veckor till! :(


Ja, eftersom jag nyligen började på ett nytt jobb så blir det ingen direkt långsemester i år, men kommer ta ett par dagar till så man får ett par lite längre helger iaf. Har bland annat en weekend i Stockholm att se fram emot! :)


Men trots att jag bara haft en vecka så har vi faktiskt hunnit med mycket, men samtidigt bara varit hemma och slappat ett par dagar också! Hunnit med Göteborgs Naturhistoriska Museum/Slottskogen, Liseberg med goda vänner, picnic i parken med andra goda vänner, middag hos goda vänner och 5-års kalas för dotterns kusin!






Ja, baka har jag tydligen också hunnit med! :) Rosaprickiga formar och hjärtströssel från den söta Cupcakebutiken på Tivoli, Köpenhamn.


Något annat kul som hänt i veckan är att vi skrivit kontrakt för ett nytt boende, ett typ dubbelt så stort boende så nu går mina tankar i inredningsbanorna för nya lägenheten ... iiieee jag kan knappt vänta tills i höst!! :)


KRAM


Ps. Recension från Madonnakonserten jag skrev om sist, bra början och bra slut men lite långsamt i mitten. De gamla låtarna håller fortfarande bäst och Like a Prayer på slutet var grym och det var sån känsla när hela publiken stod upp, sjöng och klappade med!! Ds.

tisdag 3 juli 2012

Imorgon smäller det!

Ja, inte är det de vansinnigt goda jordgubbarna med gammeldags vaniljglass jag pratar om ...





... utan att imorgon är det Madonna på Ullevi som gäller! Hoppas jag iaf, tydligen välte en av långtradarna med ljudutrustning till konserten utanför Göteborg imorse på väg från showen i Köpenhamn! :(

KRAM