Recent Posts

torsdag 28 juni 2012

Zuuuuumba!

Japp idag har jag testat Zumba Fitness för Playstation 3 för första gången! :)


Bild lånad från www.cdon.com.

Det är lite svårt att hänga med emellanåt (och få poäng), men det lär väl bli bättre så småningom. Det är riktigt kul, men tror aldrig det kommer vara riktigt lika roligt i sitt eget vardagsrum som i en träningssal med pumpande musik, ett helt gäng "Zumbare"" och en skrikande svettig instruktör som pushar en, men är ett bra komplement när man inte hinner/kan komma iväg till Sportlife!

Hihi man känner sig ju lite töntig emellanåt när man står där och svingar sina höfter och man har en sambo och dotter som kollar, men det får man bjuda på! :D


KRAM

lördag 23 juni 2012

Midsommar & olivträd

Hoppas ni fick en fin midsommarafton?

Vi hade en mycket trevlig och rätt lugn (förutom alla barnen då kanske) midsommar hemma hos goda vänner! Vi lagade jättegod mat tillsammans (tack Linda för välkomponerad meny) och så blev det ett par glas vin till det (och nubbe för de andra, inte min favorit). Alla rätter var verkligen supergoda, men efterrätten så ljuvligt god att den kommer det bli fler gånger. Lyssna bara på detta: vaniljglass med citroncreme, en klick grädde, maränger och färska jordgubbar - mums!

Idag har vi inte gjort många knop, bara tvättat och fixat lite här hemma annars bara njutit av den lediga dagen.




I torsdags läste jag på Facebook att Balders Hage sålde olivträd för bara 149 pix, så sagt och gjort knatade jag dit efter jobbet och införskaffade ett (även Lisa som jag tipsade)! Så nu får det stå jämte min klätterbenved på balkongen ... jag hoppas detta träd ska överleva ett tag, mitt första stendog nästan direkt. :(




Imorgon är det kalasdax igen och hem till Lisa och Christian för då fyller Edwin 4 år - hipp hipp hurra!

Så nu tänkte jag göra mig kalasfin och gå och fixa fina sommarnaglar. :)

KRAM

lördag 16 juni 2012

Det är dejligt!

Just nu är vi i dejliga Köpenhamn med Lisa och hennes familj!







Härliga blommor!


Strosat på Ströget, ätit gott och shoppat på Abercrombie & Fitch och Legobutiken bland annat!

Nu ska vi strax fixa iordning oss och dra ut på stan igen för att hitta nåt ställe att käka en god middag på!

See u later!

KRAM


måndag 11 juni 2012

Måndag morgon

God morgon!

Jahopp måndag morgon och nya utmaningar väntar!





Bara 5 arbetsdagar bort sen drar jag och Lisa med familjer söder över nämligen till den dejliga staden Köpenhamn - ska bli sååå kul!! :)

Ha en bra dag!

KRAM

torsdag 7 juni 2012

Lapidus nya!

Det damp ner ett mail i mailkorgen att man nu kan fynda böcker till reapriser hos Bokus och då måste man ju köpa på sig lite härliga böcker som man kan sträckläsa i sommar! :)




Jens Lapidus nya Livet Deluxe måste man ju bara läsa! Helt olikt vad jag brukar läsa, men jag har verkligen gillat hans tidigare böcker.

En annan favoritförfattare är Denise Rudberg så det blev även den första boken i hennes nya genre Elegant crime.




Ska även bli kul att läsa den första delen i hennes nya triologi av ungdomsböcker. Även om jag nog är lite för gammal för att tillhöra målgruppen så tycker jag att hennes tidigare triologi av ungdomsböcker Tillsammans är riktigt bra.



Alla bilder lånade från Bokus.


Eftersom månadens figur hos Bokus är Mamma Mu så blev det ett par Mamma Mu saker till dottern också. <3

Några boktips från lilla mig så här på kvällskvisten! :)

KRAM

onsdag 6 juni 2012

Ledig dag!

Hoppas ni alla haft en härlig ledig dag?

Själv har jag inte gjort många knop idag ... Lisa försökte få med mig både på en PW imorse och sedan till gymmet nu ikväll utan att lyckas hehe. :D

Men är väl egentligen helt okej med en träningsfri dag då jag var på gymmet igår, har ett Zumbapass inbokat imorgon och tänkte testa ett MRL-pass (mage, rumpa, lår) för första gången på fredag. Men samtidigt så är jag så taggad just nu angående träningen att det rent personligt nästan känns som ett misslyckande med en träningsfri dag - galet jag vet?!

Jo, jag vet också att jag tjatar en hel del om träning just nu och väl medveten om att det kanske inte är jätteintressant för andra att läsa om när och vad jag tränar, men som sagt väldigt inspirerad och då blir man lite uppspelt och personligen blir jag supertaggad av att se resultaten av träningen!

Men nu bjuder jag på något helt annat (helt träningsfritt hihi), nämligen bilder från balkongen efter jag planterade och fixade där förra veckan.



Möbler från Ikea, kuddar från Ikea och Hemtex.


En ny Klätterbenved som jag hoppas ska överleva vintern och förbli så här fin!


Lite fint i balkonglådorna, Petunia och Tagetes.


Lite fint i krukorna från Ikea, Margurit och Lobelia.

KRAM

måndag 4 juni 2012

Höll ju på att glömma ...

... att berätta att jag ägnade söndagskvällen åt att nätshoppa lite. Window shopping, butiksshopping, nätshopping - all kinds of shopping are good kinds of shopping right?! :D



Det blev en fin sjal från Beck Söndergaard i färgen Rasberry Rose, gillar den somriga färgen i kombination med de vita stjärnorna! Vad jag förstått har ju dessa varit så populära och ombloggade att de tagit slut, men nu finns de alltså hos Country Dreams igen.


Ett svart linne från Rosemunde, som jag läst ska vara sååå sköna så vi får väl helt enkelt testa och se. Lite dyra enligt min åsikt, men ibland får man väl slå på stort och dessutom ligger det väl viss sanning i you gets what you pay for!

Det slank även ner ett trepack doftljus från Humanity, kunde liksom inte motstå när de var på 50 % rea och dessutom heter dofterna dream, hope & love - allt man någonsin kan önska sig! :)

Alla bilder lånade från Country Dreams.

KRAM

En bild säger mer än ...

... tusen ord sägs det ju, så här kommer min helg i bilder! :)



Så här såg jag ut i lördags på väg ut på middag! 
Ny topp från Vila, byxor från Lindex Holly & Whyte kollektion och pumps från Skopunkten (tror jag?!).



Den urgoda middagen på restaurang Manana. Grillad haloumiost med tomat och pesto, getostsallad med färska rödbetor och ruccola, vitlöksfrästa pilgrimsmusslor med örtaoli och saltrostad potatis med mojo rojosås - mums!


Det var de tre sköna brudarna (eller ska vi säga mammorna) Jennie, Henrietta och Marie jag träffade. Vi har inte setts på några år faktiskt, men nu fick vi äntligen tummen ur och hade en urtrevlig kväll med först middag, sedan några drinkar på Bishops Arms och sedan lite dans på Excet innan det var dags för mammorna att åka hem och få sin skönhetssömn! :)

Igår var vi på kalas och firade min yngsta brorsdotter Malva som fyllde 2 år! Hennes mamma Elin hade gjort smarriga tårtor i form av Lego-boxar.



KRAM

söndag 3 juni 2012

Lindex+Missoni=sant

Hmmm ... det här tror jag kan bli intressant!

Surfade precis in på Lindex hemsida och såg att de kommer ha ett samarbete med Missoni. När jag hör Missoni tänker jag förvisso mer på inredning än kläder, typ handdukar och kuddar mm, men de har många fina mönster så det här kommer nog bli riktigt intressant att kolla in! Alltid kul när de stora kedjorna har samarbetet med olika designers för då blir ju modet lite mer "affordable" också! :)

Dessutom kommer 10 % av försäljning att gå till bröstcancerforskningen och då vill man ju absolut bara shoppa loss för att stödja!






Enda nackdelen som jag ser det är att kollektionen inte lanseras förrän den 25 september! :(

KRAM

fredag 1 juni 2012

Rätt nöjd ändå!

Ja, fast känslan i kroppen är att jag inte tränat tillräckligt de sista veckorna så när man tittar på det så är ju inte resultatet så illa ... utan man kan faktiskt känna sig rätt nöjd! :)

Mina vanligaste träningsformer - 60 dagar


Zumba, 540 min , 51%
Gym, 510 min , 48%
NTC – Get Focused, 15 min , 1%

Får nog börja tracka promenaderna i FunBeat istället för RunKeeper för jag gillar deras enkla snygga sammanställning (som iaf inte jag får till i RunKeeper) dessutom tycker jag gps:en där flippar ur emellanåt. :(

Activity History