Recent Posts

torsdag 31 maj 2012

En helt vanlig torsdag ...

God natt, jag tittar bara in en snabbis innan sängen väntar! 

Idag har inte varit en toppendag direkt, jag har både mått sisådär och jag har haft grymt svårt att besluta mig för en sak de sista dagarna så både huvud och kropp har varit lite i uppror! :(

Aldrig kul med dagar då man inte är på topp, men imorgon är en ny dag - dessutom TGIF! Mår jag bättre så tänker jag ta mig en tur till gymmet, de sista två veckorna har det blivit lite mindre med träning, två gånger istället för tre som jag vill ... hihi jag vet jag börjar nog utvecklas till ett träningsfreak, men värre laster finns väl?! ;D



Hittade ett finfint förkläde på HM (bilden lånad därifrån) och blev inte så lite sugen på att klicka hem ett, har ju dessutom ett kanonpris!! Känns lite så där hemmafru på sextiotalet a la Mad Men - me like!

KRAM

tisdag 29 maj 2012

Funderingar ...

Hihi ja som ni förstår var jag ju lite självironisk i inlägget igår kväll ... men visst finns det vissa likheter?! ;)

Nu till något helt annat, går i lite brickfunderingar. Ska ju till Stockholm i sommar och då blir det troligen ett besök på Svenskt Tenn om inte annat för att kolla in deras fräscha nyöppnade butik på Strandvägen. Jag funderar på att kosta på mig en fin bricka förutom den obligatoriska "Elefant" tändsticksasken (gillar de långa stickorna).

 Frågan är bara vilket mönster man ska välja, finns ju så många fina, men det lutar åt "Manhattan" eller "Elefant"?


Vilken tycker Ni är finast?


Är även lite sugen på den traditionella och fina vasen "Ekollonglas".

Alla bilder lånade från Svenskt Tenns hemsida.

KRAM

måndag 28 maj 2012

Lika som bär




Jag på spårvagnen efter min debut som hårmodell.





Hihi lika som bär ... och då menar jag inte morrhåren! :D


KRAM

Besök hos Ellinor





Lunch efter dotterns frisörbesök hos Ellinor idag!

Jag glömde ju visa min frisyr efter jag satt hårmodell förra veckan, lovar att det kommer en bild på det senare idag! :)

KRAM

måndag 21 maj 2012

Inspiration till varmare dagar!


Det här linnet från Lindex fick följa med mig hem förra veckan när jag och Lisa lunchade, somrig fin färg som kan matchas både till jeans eller kjol och har lite häftig detalj i form av ett sprund på ryggen. Nu när jag kollar så finns det en del andra saker från just Lindex som också gärna får följa med mig hem! :)



Rätt enkel tröja/tunika, men tycker blåvitrandigt till vår/sommaren känns fräscht och priset är ju kanon!

Även dessa shorts gillade jag, måste dock prova dem först. Är ingen direkt shortstjej och tycker ofta att shorts ser rätt skumma ut på mig!



Den här stråväskan tycker jag var superfin, gillade bl a den mörka bruna färgen på handtagen! Dock är jag lite skeptisk till det höga priset, vet att liknande finns hos bl a BlackBalloon (just nu slut i lager dock) och då är priset både något lägre och handtagen är av äkta läder ... tåls att funderas på! :)

Bilder från Lindex online shop

KRAM

lördag 19 maj 2012

Time flies!

Jahopp då har det gått ett par veckor igen ... helt galet vet inte var tiden tar vägen?! :)

Ja, de sista veckorna har på många sätt och viss varit rätt intensiva, så för att köra dem i snabbrepris så har det här hänt: AW, intervjuer, förkylning, fika med gamla härliga kollegor, dottern har fyllt år och vi har haft två kalas, hälsat på min gamla (93 år!) mormor och lunchat med Lisa ... och förutom det en massa träning - lovely!!



En liten bild på mig från i torsdags efter jag varit hos min frissa och blivit testfönad för imorgon ska jag nämligen vara hålmodell på hennes gesällprov - ska bli kul! Och efter det väntar ytterligare två kalas ... so the busy times continues! :)

KRAM

fredag 4 maj 2012

TGIF

Här är det rätt stressigt för tillfället, men nu glömmer vi alla bekymmer och tar helg tycker jag! :)



Lite träningsinspiration ... boken fick jag av min rara mamma igår när vi lunchade och tidningen plockade jag upp när jag handlade, aldrig köpt den tidigare men var bra! Tyvärr har jag blivit förkyld så nu lär ju tyvärr träningsambitionen gå ner en aning! :(

Nä strax ska jag iväg på AW med några goa tjejer!! :)

KRAM


- Posted using BlogPress from my iPhone