Recent Posts

tisdag 28 februari 2012

Den svarta elefanten igen

Hej sköna tisdag!

Ja, egentligen så är nog tisdagen den dagen i veckan jag gillar allra minst, men allt känns ju såååå mycket roligare när man vinner en auktion på ett finfint Estrid Ericson kuddfodral!! :)

Jag har tokgillat det här mönstret länge och speciellt det i svart (har både memoblock och tändsticksaskar sen tidigare) och nu äntligen verkar en kudde få flytta hem till min soffa!



Bild lånad från Tradera.

Förra tisdagen testade jag Zumba för första gången och det var sååå kul - alla ni som inte testat, gör det är mitt råd!! Tyvärr fick jag ingen plats hos Sportlife idag, men jag har Zumbapass inbokade både på lördag och nästa tisdag så det lär inte gå någon nöd på mig - jag kommer få dansa loss till härliga rytmer! :)

Vi hörs!

Kram Frida

tisdag 21 februari 2012

Zuuuumba

Ikväll har jag och Lisa testat något många pratat om länge men ingen av oss fått tummen ur att testa - nämligen Zumba ... skitjobbigt men grymt kul!! Tror inte jag behöver säga så mycket mer, låter filmerna tala för sig själva. :)

Först ett par från det stora landet i Väst ...




O en från Nordstan, Götet! :)


fredag 17 februari 2012

Leilas General Store

Jahopp, då har det gått två månader sen senaste inlägget ... helt galet vad fort tiden går!! Ja, vad har man gjort sen sist då, ja naturligtvis firat jul och nyår, haft ett par förkylningar, shoppat en del, tränat och jobbat, jobbat, jobbat! Känns lite så i alla fall, även om jag trivs jättebra på jobbet så känns det ibland som man inte hinner eller orkar något annat än just jobba. :(

Något riktigt kul jag läste idag var att Leila skall öppna egen webbutik med en massa fina textilier, skålar och bunkar mm, smygtitta på Hem och Lycka!! Det lär en bli en dyr historia för mig när den öppnar i mars! :)

Oh ja, naturligtvis fick jag Hello Cupcake i julklapp och faktiskt ytterligare en bok med en massa bakningsinspiration! :)




Bilder från nätet.

Vi hörs!

Kram Frida

Ps. Jag lovar att försöka få till ett inlägg innan ytterligare två månader har gått. :) Ds.