Recent Posts

lördag 17 december 2011

Bloggtorka och Elsas Värld!

Som jag skrivit om tidigare så är jag galet förtjust i Sofi Fahrmans tre böcker om Elsa! Ett underbart hopkok om mode, vänskap, dagens outfits, karriär, män, häftiga platser i världen, sex, relationer till vänner, partners, kollegor och fiender, bloggvärlden och most but not least - kärlek!!

Om ni inte visste om det redan så går just nu Elsas Värld på TV3 Play - kolla in den här.

Serien är en rätt generell tolkning av böckerna och även om böckerna alltid överträffar filmen så är serien verkligen sevärd och man får sig många skratt!

Annars lider jag just nu av bloggtorka, som ni säkert märkt, och en förkylning som innebär att jag håller på att hosta upp lungorna och har världens whiskeyröst ... not the good kind I´m afraid! :)

Vi hörs!

Kram Frida


söndag 4 december 2011

En söndag i december ...

God kväll andra advent!

Här ligger vi efter med adventsfirande och pyntande så det står härliga till, men vad gör det egentligen?! Jag är nöjd över att jag och Lisa kom iväg till gymmet idag en stund iaf - äntligen! Vågar inte säga hur länge sen det var jag tränade nu ... så det får förbli min lilla hemlighet. :)


Bilder från nätet.

Ja, imorgon måndag - igen, förstår ärligt inte hur snabbt en vecka går ... men, men ny vecka, nya utmaningar! :)

Kram Frida

fredag 2 december 2011

Boots och tänger! :)

En riktigt bra plattång har jag länge velat ha, min är rätt kass. Sist jag och Lisa var i stan frågade vi på Åhléns om tips på en riktigt bra plattång och fick Babyliss I Curl som rekommendation. 

Nu när den fanns till en 51 % lägre pris hos Let´s Deal kunde jag inte motstå ... kanske redan imorgon beger jag mig in till da stada för att hämta ut den!

Bild lånad här.


Något annat jag skall hämta ut i helgen är dessa bruna snyggingar jag beställt från TopShop!! (Dålig bild ovan, men verkar omöjligt att låna bild från TopShops egen hemsida... eller så är bara jag totalt oteknisk). :) Jag såg dem på den här tjejens blogg och tyckte de var så snygga så efter att ha grunnat ett tag så beställdes de hem till mig från UK!

God natt & ha en härlig andra advents helg!

Kram Frida