Recent Posts

fredag 25 november 2011

Blenda tunic och Saijo Persimmon

Blenda Tunic heter den nya tunikan från Odd Molly som jag precis beställt härifrån. Jag har beställt därifrån flera gånger nu och jag gillar stort att de har rejält rabatter några gånger om året. För visst har Odd Molly mycket fint, men personligen tycker jag också att det mesta är svindyrt, så rabatter - me like! 

Men nedan tunika står det Frida på, lagom lång lite volangig med krås och dekorativa knappar, trekvarts ärmar (som även har en liten rosett som inte syns på bilden) och ROSA, ja eller färgen Sienna som den nu heter. :)




Bild lånad från Country Dreams.

Idag hämtade J dottern tidigare från förskolan och så åkte de och klippte sig hos duktig Ellinor, de blev båda sååå fina! Själv har jag jobbat, shoppat, ätit tacos och sitter nu i soffan med laptopen i knät och känner den härliga doften Saijo Persimmon från det nyinköpta Voluspa doftljuset. Snart första advent så imorgon får här tas fram stakar och börja göras julfint!

Vi hörs!

Kram Frida

torsdag 24 november 2011

Vardagslyx

Stod på Pressbyrån och kollade bland härliga glossiga inredningsmagasin ... och kunde inte bestämma mig så det fick bli både Plaza Interiör och Tove Hem & Trädgård!!




Toves Hem & Trädgård med underbara Leilas orangeri där hon bakar alla sina härligheter och recept på både chokladwhoopies och saffranscupcakes! Och Plaza Interiör med ett underbart snyggt hem i vitt och svart och Jul hos Tine alias Tine K Home!

Att bläddra i och inspireras av inredningsmagasin är ett underbart härligt vardagsnöje - me löööve! :D

Vi hörs!

Kram Frida

lördag 19 november 2011

My week

Min vecka har inneburit:

Första hyacinten, jobb, beställning på nya boots, kul jobbmingel, orkideér, nya bekantskaper, Voluspa doftljus, shopping med Lisa och en härlig dejt med underbara J! <3

Men tyvärr också:

Trötthet, förkylningssymptom, pappersarbete och ytterligare en vecka utan att ha fått träna (ja, har ju söndag på mig, kanske lyckas ta mig i kragen?!).




Bjuder på en härlig bild från Alvhem ... what to say, rundat gammalt fönster, ljus, böcker, plättar i luften, kuddar och fårskinn - helt enkelt lovely!

Vi hörs!

Kram Frida

fredag 11 november 2011

Nyfriserad!

Jag älskar verkligen känslan av att komma hem från frisören helt nyfriserad! 

Dessutom är min frisör på Frisörhuset Ellinor superbra! Nu när man gått där ett tag så har man ju lärt känna varandra lite grann så vi snicksnackar om ditten och datten under tiden. Vilket bara förgyller besöket lite extra, inte nog med att man blir snygg! :)






Så här blev det idag längd fram, men rätt kort i nacken (syns inte så bra på bilden). Haha men när Ellinor visade mig i spegeln hur jag såg ut i nacken så gick mina tankar till någon paparazzibild jag sett på Posh, typ som den här! :D

Nu sitter man i soffan med laptopen i knät och Loreens underbara Sober i hörlurarna och firar fredag. Imorgon skall jag och J ha barnvakt över natten för första gången på 3,5 år så vi har bokat bord på en restaurang i Linné och skall bara njuta!

Ps. Gillar ni Poshs tatuering utmed ryggen? Jag tycker den är rätt nice och går själv lite i tatueringstankar! Kanske kommer stanna vid just tankar, men jag hoppas jag tar mod till mig någon gång och skaffar en, iaf en liten en. Ds.

torsdag 10 november 2011

Time flies ...

Ja, herregud redan en vecka sedan jag skrev ett inlägg ... fattar verkligen inte var tiden tar vägen liksom?!

Idag bjuder jag på lite pics från vardagsrummet, insett att jag inte visat bilder därifrån på två år!!



Soffa, fotpall, vitrinskåp och bord från Ikea. TV-bänk EM tror jag. Skinnpuffen köpt på en resa i Tunisien och tavlan är DIY av det superfina (och may I say svindyra) tyget Bantie!


Kuddar från Åhléns och Indiska.


Nån bloggis som kan ge mig TIPS på vad jag skall ha i det vänstra som ni nu ser supertrista hörnet där en ekmönstrad tidningsförvaring nu står? 

Jämte är en rundad vägg som jag har haft tankar om att sätta upp någon typ wallie på eller nåt men inte fått tummen ur (ännu). Och hörnet hade jag en idé om ett olivträd, men mitt bara stendog! :(




Ja, om ni vill se hur det såg ut innan i vardagsrummet så kolla här (och ja, det har hänt en del sen dess och bara till det bättre enligt mig iaf).

Nä, nu är det natti natt för min del, imorgon väntar en spännande dag med en lunch med Lisa bland annat!

Kram Frida

onsdag 2 november 2011

Nu är den här!

Ja, jag pratar om att jag äntligen fått hem Sofi Fahrmans tredje bok, Elsas Hemlighet, med posten! :D



Just nu ligger jag på soffan och tycker synd om mig själv för att jag är förkyld (igen) - och läser om den andra boken, Elsas Värld. :( Jaja, man skall inte klaga för mycket, livet kunde ju vara mycket värre än hemma på soffan med en god bok i min hand! :D



Löp och köp ert eget ex av den här underbara boken vet ja!

Vi hörs!

Kram Frida

Ps. Ni Elsafan därute vet väl att imorgon drar webserien om Elsa igång på TV3 - själv är jag så nyfiken att jag spricker om den kommer vara lika bra eller inte?! Ds.

tisdag 1 november 2011

Månaden maj

God morgon bloggisar!

Jag har påbörjat operation fixa i ordning dotterns rum, ja vi skall inte tapetsera om eller byta möbler, utan blir mer en liten ytlig "fix up" bara. I helgen fick vi rensat ut en del saker, både som skall slängas och ner i källaren. Och igår fick jag äntligen ramat in månadsbilden!


Månadsbild av K Frykstrand köpt hos Julias Vita Drömmar. Jag tycker bilden är så fin och har tittat på den flera gånger förut, men så i somras så fick jag äntligen tummen ur!


Blev dammat och lite omstylat på tavellisterna också.

Nu frukost och lämning på förskolan. Senare idag skall jag träffa mamma nere i stan för en lunch - nice! :)

Vi hörs!

Kram Frida

Redo för regn och rusk!

Japp, nu är det gjort - jag har beställt ett par gummistövlar! Funderat länge på att jag verkligen skulle behöva ett par såsom det regnar i den här stan och med tanke på att det blir en del sandlådehäng etc. som småbarnsförälder.

Bild lånad från HM.

Såg att Hemma på Kråkered tipsade om dem för ett tag sedan och blev lite sugen, men den karamellen har jag sugit på i månader nu ... men när jag nu hade 50 % på valfri vara så kunde jag inte motstå att beställa dem (hoppas bara att de verkligen fanns kvar i min strl, hänt förr tyvärr hos HM att varor inte längre kan levereras trots orderbekräftelse)!

God natt mina vänner nu skall jag krypa ner mellan lakanen!