Recent Posts

torsdag 28 juli 2011

En mellandag

Idag är som sagt en mellandag, kom hem igår kväll från Köpenhamn, och tidigt imorgon bitti åker jag till Stockholm så idag har det bara tvättats, slappats och packats om resväskan.

Igår i Köpenhamn hittade jag världens mest underbara butik om man gillar GreenGate, Rice och House Doctor etc. - som jag självklart gör!!! :D

Kolla in webbutiken Gronlykke!!


Bilder från gronlykke.com och förvara.se.

En sån här söt tallrik till dottern kunde jag bara inte motstå och en fin box med geishor på som den nedersta kunde jag inte heller motstå.

Även ett par kökshanddukar med fjärilar på från House Doctor fick följa med hem till Sverige, sedan var jag på Lisbeth Dahl rean också, men det får bli en annan dag!

Herregud säger jag bara jag skulle verkligen kunde go wild där inne på Gronlykke, det fanns sååååå mycket fint och då överdriver jag inte det minsta!! Bodde jag i Köpenhamn så skulle jag springa där jämt! Men med tanke på att sambon och dottern stod utanför och väntade på mig (svårt att komma in med barnvagn) och att jag nu har tre dagars shopping i Stockholm framför mig så tog jag det rätt lugnt - faktiskt! :D

Får se hur mycket bloggande det blir från Stockholm, blev ju inget från Köpenhamn ... men är ju lättare när man fortfarande befinner sig inom Sverige och inte behöver tänka på Wifi eller liknande - och ajfånen följer självklart med mig till huvudstaden som överallt annars!

Vi hörs!

Kram Frida

söndag 24 juli 2011

I´m in löööve!

Haha, ja jag är i alla fall väldigt förtjust i dessa tallrikshyllor man ser i inredningstidningar och bloggar och länge tänkt en sån vill jag haaaa!!

Men de har dels inte varit så lätta att komma över samt att de har varit väldigt dyra också, men nu nyhet på Ikea för bara några hundralappar - me like!!!!!!

En sån här snygging kommer definitivt hängas upp på min köksvägg i höst ... drömmer redan hur fint man kan inreda den! :D

Gillade även dessa korgar som var nyheter, men vet inte riktigt var eller till vad jag skall ha dem så vi får väl se om de får flytta hem till mig eller inte?!

Kanske, kanske inte blir det tyst på bloggen den här veckan för imorgon bitti susar jag söderut med X2000 nämligen till Köpenhamn och på fredag åker jag till huvudstaden. Men förhoppningsvis blir det en massa upplevelser och en hel del shopping att blogga om när jag kommer hem igen! :D

Vi hörs!

Kram Frida

lördag 23 juli 2011

På väg ...

Idag tar vi en tur hem till mamma och pappa för lite mys och god mat!

På måndag bär det av till dejliga Copenhagen och nästa helg spenderas i Stockholm med mamma - mycket kul att se fram emot alltså!!



Idag har jag min nya klänning från MQ jag fyndade på rean häromdagen.

onsdag 20 juli 2011

Runaway Love


Bra, men fick mig nästan att börja gråta ... hmm man har ju blivit lite känslig för att barn far illa sedan man själv fick barn! :(

Macarons

Semestern firades in igår med några nyinköpta macarons från Cupcakes and More på Skanstorget!




Idag blir det nog stranden, gäller att passa på när vädret är hyfsat iaf! :)

Vi hörs!

Kram Frida

måndag 18 juli 2011

Rosa!

Hihi det gäller att matcha ...



... nagellacket med träningsskorna ...



... och ajfån fodralet! :D


Ps. Ja, det betyder att jag äntligen varit och tränat igen efter alldeles för många veckor av icke-tränande! Step-up är så jäkla kul!! Ds.

söndag 17 juli 2011

Kusinkalas

Igår vad vi hos dotterns äldsta kusin (min brorsdotter) som fyllde 4 år!

Som tur var det jättefint väder igår, trots regn i fredags och det ser inte bra ut idag, så vi satt ute i min bror Fredrik o hans tjej Elins trädgård hela eftermiddagen!

Vi blev serverad grillad korv o pastasallad innan det var dags för fika och tårta:




Kanske inte jättelätt att se men tårtan som duktiga Elin gjort föreställde en fjäril enl. önskemål från Molly. Både tårtan var supersmarrig liksom dumlemuffinsen vi fick, påminde lite om Leilas kladdkakemuffins!

Söta Molly fick hur mycket paket som helst, bl a ett dockskåp med möbler o dockor till. Molly o dottern leker superbra tillsammans, det skiljer bara 10 månader mellan dem!

fredag 15 juli 2011

I love Converse men ...

nu vill jag ha sommar och gå i sandaler eller med bara fötter i gräs! Men med tanke på de rikliga vattenmängder som himlen bjuder Göteborg på så var det bara att dra på sig de hederliga Conversen till jobbet idag. :(





torsdag 14 juli 2011

Drömmar och presenter!

Jag har precis lagt en beställning hos Julias vita drömmar. En urmysig liten webshop som har en massa fint i lantlig stil, har beställt en gång tidigare för ett par år sedan.

Det jag kan avslöja att jag beställde är den här, den andra är nämligen en present så den vill jag inte avslöja riktigt ännu. Men som de flesta av er säkert redan vet så har man ju en förmåga att köpa i present det man själv gillar! :D

Så den här saken fanns i två olika färger och då jag tyckte att den var så fin ville jag inte bara köpa den i present utan även köpa en till dottern också ... men den ena färgen stod lagersaldo 0 på. Så jag mailade helt enkelt till Julia som driver webbutiken och frågade om när den kan tänkas komma in i lager igen - och fick till svar att hon faktiskt hade en kvar och den kunde jag få beställa, det kallar jag service!!

Tack så jättemycket på förhand Julia!

Kan knappt bärga mig tills jag både får ge bort den fina presenten och tills den står på dotterns hylla! :)

Hihi kände att det blev lite kryptiskt det här inlägget. :D

onsdag 13 juli 2011

Ord är överflödiga





tisdag 12 juli 2011

Min dag ...

... idag har jag bara slappat och fixat här hemma som sista dag på semestern den här kortisen, imorgon och ett par dagar nästa vecka jobbar jag, men sedan blir det en lite längre semesterperiod!!


Nydammat och fräscha lakan i sovrummet är som balsam för själen ... hihi nu kände jag mig nästan som Ernst! :D


Vad tycker ni om mitt nya Iphoneställ?
Rensade lite i min nattdukslåda och insåg att den här lilla börsen som köpts på någon semesterresa funkar utmärkt som ställ för ajfånen :)

Slutligen har jag bakat Leilas härliga cupcakes!!
Jag önskar faktiskt att jag var lika bakintresserad som Leila eller hon konditorn i det Söta livet, men nä stå och baka hela dagarna det känner jag nog inte för, men däremot skulle jag vilja vara lika duktig som dem.


Som sagt en stund till framför datorn och sedan väntar sängen för imorgon är det jobb som gäller ... hmm inte speciellt inspirerad för efter några dagar hemma så har jag ställt om både
dygnsrytm och hjärnan till semestermood! :(

Längtar till vecka 30 då väntar resa både till Köpenhamn och Stockholm! :D

Vi hörs!

Kram Frida

söndag 10 juli 2011

Är i mitt esse ...

... vilket innebär att sitta uppe efter midnatt med laptopen, lyssna på musik i hörlurar och blogga, skriva och surfa runt! Just nu lyssnas det en hel del på den här låten ...





Har faktiskt lyssnat så många år på Kylie Minogue att jag haft kassettband med henne och kommer ihåg att jag sett henne i Neighbours i början på tonåren ... hihi ja, jag vet jag börjar bli gammal!! :)

Måste även säga att Kylie fortfarande är sjukt snygg, men nog faktiskt kortare än mig ... och det är inte så många som är, men hon klarar ju att trippa runt i 13 cm höga klackar, vilket jag absolut inte gör!! :(

Annars har jag varit rätt seg från och till idag, efter utgången med Lisa igår, blir lätt så vid dryga mitten av trettio års åldern, sängen först vid 2.30 och några drinkar. Annars så hade vi en supertrevlig kväll i Göteborgsnatten där vi träffade på en hel hög med sköna människor!

Vi hörs!

Kram Frida

torsdag 7 juli 2011

Today's me





Kjol och tröja Gina Tricot, leggings o vit bolero Lindex, nya vita tygskor Din Sko o ring från Gammalt, nytt & Antikt i Sthlm.

måndag 4 juli 2011

Njuter ...

... sitter på balkongen efter jobbet med en drink ... nja kallt vatten iaf :) o senaste numret av Sköna Hem och Allt i Hemmet - mmm sommaren är bäst!!




Nya fräscha vita sommarskor som införskaffades på lunchen, 99 spänn - me like!! :D

Vi hörs!

Kram Frida

söndag 3 juli 2011

Sommarkväll i Götet

God kväll, just nu ligger jag hemma i sängen o lyssnar till ett tyst vrål från tusentals hårdrocksfantaster!

Det har ju varit olika hårdsrocksband hela helgen på Ullevi. Ikväll avslutades det hela med hela fyra band bl a Metallica som var de som spelade när jag för en stund sedan stängde av SVT:s livesändning.

Jag är verkligen ingen hårdrocksfantast, men jag älskar att Göteborg är en sådan härlig sommarstad med mängder med evenemang och festivaler! Själv längtar jag tillbaka till augusti 2009 när jag stod o diggade Madonna på Ullevi!! :D




Så här såg det ut utanför Ullevi när jag gick hem från jobbet i fredags ... mängder av partyglada människor, försäljare som ville sälja korv, öronproppar o program.

God natt så hörs vi en annan dag!

Kram Frida