Recent Posts

onsdag 23 mars 2011

Favvolåten just nu!

lördag 19 mars 2011

Lite nya härliga nätinköp

Några detaljer från min beställning på HM ....

En snygg tygkorg som är tänkt att lösa mitt vardagsproblem med att bära den nytvättade våta tvätten från maskinen till torkställningen uppställd någonstans i lägenheten ... och däremellan får den gärna pryda mitt badrum!





En tröja till mig och en cardigan till dottern.

Nedan klänning är jag dock lite osäker på ... den bara åkte ner i den elektroniska kassakorgen för en klänning för 49 spänn liksom och kollar man in den den på modellen så ser den jättesnygg ut ... men hon är mörkhyad, på bleka mig kanske det bara ser ut som hela jag är hudfärgad?!

Vad tycker ni hiss eller diss??

Dotterns nya "stora" säng

God morgon sköna lördagsmorgon!

Förra veckan fick dottern äntligen en nya säng för stora tjejer och slapp ur spjällisen som verkligen började bli för liten! Jag har gått och tittat så många ggr på Ikea på den här sängen, så valet vilken säng vi skulle köpa var inte speciellt svårt ... Minnen så klart :)




Rosa kuddfodral från Casa Linné, röd kudde med elefant Pernittergryn från Ellis Corner, rosa hjärtkudde present, kudde "Söta drömmar" med nalle Pentik.


Ett nytt roligt örngott från Lagerhaus.

fredag 18 mars 2011

Sååå snyggt och inspirerande!!


Jag är helförtjust i Alvhem Mäkleri & Interiörs lägenheter, de stylar dem sååå snyggt och jag blir super inspirerad av bilderna ... det enda felet egentligen är att jag troligen inte skulle ha råd med någon av dem!! :(

Dessutom har den här mäklarfirman en mysig butik vid Linnégatan här i Göteborg som jag gärna besöker då och då!



Dessa bilder visar verkligen att man kan fixa till en lägenhet trots att den ligger i ett typiskt miljonprograms hus och är iaf enligt mig ursnygg!! Vill ni kolla in resten av hemmet som just nu finns till försäljning och där alla bilder är lånade ifrån kolla in Alvhem Mäkleri.



Riktigt fina tavlor har de också, troligen äkta Isa-tavlor vilket mina inte är, men väldigt fina och gjorda av min bästa vän Lisa!

Vad hände med våren?








Dessa vita vyer mötte mig när jag vaknade idag ... var är den underbara våren och den härliga solen ... snyft?! :(

Ännu en dag av egen sjukdom och vabbande, men det är fredag idag!! :D

Vi hörs! Kram Frida

söndag 13 mars 2011

En god nyhet

Mums vad god den här nya glassen var ... enligt mig!!




lördag 12 mars 2011

Helgfrukost ... mums





En någorlunda lugn (så lugn den nu kan vara ensam med en 2 1/2 åring) helgfrukost är precis vad jag behöver efter en tröttsam vecka där det hänt en massa, mest roliga saker men som ändå tar en massa energi!

J har redan stuckit iväg för en heldag med en massa grabbar, vi skall göra oss iordning för att sticka iväg på ett 50-års kalas.

Vi hörs!

Kram Frida

tisdag 8 mars 2011

Nya pjucks

I söndags fick jag äntligen tummen ur att köpa nya träningsskor (plus ny träningsbehå, men den skall ni slippa se). Var ju inte helt fel att InterSport hade 20 % på hela sitt sortiment just den dagen också - me like!!



Tror Ni jag kommer synas i dessa rosa snyggingar på gymmet eller? :D

Ja, nu skall jag bara bli frisk från min andra förkylning på några veckor också så jag kan komma igång att träna igen! :(

Vi hörs!

Kram Frida

torsdag 3 mars 2011

En bra låt!


Den här lyssnar jag på nu ... synd att det inte tycks finnas någon bra video bara!

Spotify är inpluggad i mina öron så många timmar det bara går per dygn, förstår inte hur jag överlevde innan det fanns ... ja, ja dagens ilandsproblem! :D

Ett annat ilandsproblem är att det är glapp i mina hörlurar jag använder varje dag vid laptopen så snart måste det köpas nya, funderar på ett par Koss ... har ni några tips på hörlurar (ej mini som till t ex Iphones) som inte kostar för mycket?!

Vi hörs!

Kram Frida

Torsdagens detalj





En finfin sjal från Ullared för strax över 50-lappen.