Recent Posts

måndag 31 januari 2011

Dubbel lycka ... :)

Två inredningstidningar på en och samma dag det är riktigt vardagslyx!!

söndag 30 januari 2011

Söndagsbio

Idag har jag och dottern varit på bio med Lisa och Edwin.


Bild från sf.se.


Alfons och Milla var filmen vi såg och vi får nog säga att de små liven satt iaf rätt så stilla i 40 minuter! :)

Det blev lite shopping efteråt ... kanske kommer bilder senare ...

Kram Frida

fredag 28 januari 2011

Skor ...

Lisa fyndade åt mig ... 2 par nya vårskor till dottern från HM, när hon ändå beställde!

Båda var fina, men de vita är min favorit ... trots att de knappast kommer vara vita speciellt länge. :)

Imorgon lördag och då skall goda vänner komma på middag!

God natt, kram Frida

tisdag 25 januari 2011

Drömmar ...

Hej och god kväll,

Idag satt jag och en kollega på jobbet och pratade om bristen på förvaring i ens hem ... ja, jag vet dagens ilands problem ... men vi insåg att vi båda har drömmar om en walk-in-closet och walk-in-skafferi!!

Själv bor jag i en lägenhet utan vare sig skafferi överhuvudtaget eller ens en pytteliten klädkammare så dessa drömmar känns rätt ouppnåliga ... men vem vet någon dag så kanske?!

[Eget collage av bilder från Alvhem Mäkleri & Interiör]

Något åt det här hållet skulle de gärna få se ut, göra walk-in-closeten mysig med mjuk matta på golvet och någon fin tapet och gärna ett hederligt gammaldags walk-in-skafferi ... ja, nästa problem skulle väl vara att hålla det fint och i ordning, men man kanske inte kan få allt ... eller?! :)

Vi hörs!

Kram Frida

fredag 21 januari 2011

Visst är det häftigt?!


Att ett misslyckat foto kan bli en så cool bild!!

Jag knäppte bilden på dottern i bara farten med mobilen några dagar efter hon fyllde två i maj 2010. OBS! Alltså ingen photoshopad bild utan den blev sån.

Vi hörs!

Kram Frida

torsdag 20 januari 2011

Njuter ...

... av att vara ensam hemma, eller ja dottern är hemma men sover. Sitter i soffan med laptopen i knät, jämte mig finns årets första semla, en kopp te och ett härligt nummer av Hus & Hem och man hör bara ljudet av diskmaskinen som tyst surrari köket.


Ursäktar för dålig bild från Iphonen.

Ja, kort och gott livet kunde vara värre ... och imorgon är det dessutom fredag!! :)

Vi hörs!

Kram Frida

Konst i min hall!

God eftermiddag,

Tänkte visa ett par fina tavlor min kära vän Lisa gjort till mig!




De hänger i hallen och jag har haft två andra motiv i ramarna tidigare, men de var i lite orientalisk stil och jag har tröttnat på det och dessutom är dessa tavlorna såå mycket ljusare, vilket bara är ett klart plus i en hall utan fönster!

Men jag gillar fortfarande mitt "Kina-skåp" i hallen, som ni kan se nedan (där även lite av de tidigare tavlorna skymtar).



Nu är det snart dags för middag!!

Vi hörs!

Kram Frida

Ett fynd ...

God morgon bloggisar!

Jag har missat att visa mitt fynd från i helgen ... efter jag och Lisa var med barnen (och våra respektive) på barnbio så var vi på Avenyn en sväng och det var då jag hittade den!



En trenchcoat med fint blåvitrandigt foder för bara 200 riksdaler!! (Sjal från Ullared)

Jag längtar tills jag kan slänga på mig bara den här och ett par Converse ... jaja jag tjatar om vår och värme, men jag lääääääängtar!! ;)

Vi hörs!

Kram Frida

onsdag 19 januari 2011

Känslan idag ...

är precis som fotot ... vardag, osminkad o lite svartvit! :)

Behövde faktiskt inte gå ut i halkan idag, för idag vabbas det med lite halvkrasslig dotter.

Vi hörs!

Kram Frida

Just nu ...

... längtar jag efter sol, värme och vår!!


Jag och dottern på Knossos, Kreta i september 2010.

Men nu är det bara att ge sig ut i snö, halka och kyla till förskola och jobb! :(

Vi hörs!

Mvh Frida

måndag 17 januari 2011

Snart väntas ett paket eller två på posten ...

Lisa tipsade om en fin flickparkas i Odd Molly stil på HM ... och när jag såg den så var jag ju bara tvungen att köpa den till dottern!

Fin eller hur?! Och alla bilder är hämtade från HM.com.

Och när jag ändå skulle beställa så var det ju lika bra att köpa lite till, eller hur?! ;) Det här kuddfodralet har jag "klämt" på ett antal ggr i HMs webshop och nu slog jag till på rean.
Två nya örngott på rea flög ner i den elektroniska kundkorgen av bara farten ...
Shopping förgyller vardagen som jag och Lisa brukar säga ... ;)

Vi hörs!

Kram Frida

Äntligen fått tummen ur ...

att beställa en ny personlig almanacka ... hmm det är väl hög tid då det är den 17 januari idag!


Bidde en rosa en ... :)

/Frida

torsdag 13 januari 2011

Ett riktigt gott syfte iaf ... :D

Ja, när jag stod där i affären och tänkte köpa med mig något gott så måste jag erkänna att Ahlgrens bilar eller i det här fallet rattar inte tillhör mina favoriter.

Men med tanken att sånt här godis nog är lite "nyttigare" än chips eller choklad ... lurar man sig själv eller vad, vad tror ni?!

Men när jag såg att man stöder Bröstcancerfonden så slank påsen fortare än kvickt ner i min kundkorg. Bra när man både får något gott att smaska på och stödjer något riktigt bra och viktigt!! :D



Imorgon fredag ... sååå skönt!!

Vi hörs!

Kram Frida

onsdag 12 januari 2011

Ett säkert vårtecken ...

Ja, känns definitivt inte som vår utanför, snö i massor och halka fortfarande ... men idag när jag och Lisa hämtade barnen på förskolan och gick och handlade på torget så kunde jag inte låta bli att köpa en bukett tulpaner. Kände att jag behövde muntra upp mig lite med ett säkert vårtecken!




Känns skönt att det bara är två arbetsdagar kvar den här veckan ... veckan känns sååå mycket kortare om man är ledig en dag! :)

På fredag får det nog bli samma medelgympa pass på Friskis som förra fredagen ... det var riktigt jobbigt då jag slöat till mig över helgerna och tjejen som ledde passet hade jättemycket benövningar så man kände sig rätt mör efteråt! Tidigare var jag emot att träna på fredag eftermiddag, men när jag väl testade så tyckte jag bara det var skönt att få röra på sig innan man gick hem och åt god helgmat och man behövde inte känna lika dåligt samvete för att man svullade lite! :)

Vi hörs!

Kram Frida

måndag 10 januari 2011

Barn och tjejsnack!

Idag har jag varit ledig från jobbet för förskolan har stängt för planering så då passade jag och Lisa på att ses med barnen! Vi var på biblioteket en stund tills barnen var alldeles för busiga och inte alls ville sitta still och läsa en god bok i godan ro ... :)



Sedan köpte vi med oss gott bröd och pålägg och gick hem till Lisa för en fika och där vid köksbordet hamnade vi tjejsnackandes när inte barnen höll på att bråka alldeles för mycket!

Imorgon är det tillbaka till vardagen helt och hållet, inga mer lediga dagar i sikte, utan bara jobb ett bra tag framöver! :(

Men efter jobbet imorgon så skall jag och Lisa dra till Friskis och Svettis och gå till gymmet ... huha hur skall detta gå har inte satt min fot i ett gym på sisådär 6-7 år!!

Vi hörs!

Kram Frida

söndag 9 januari 2011

En trevlig kväll med familjen Werner!

Igår hade vi en jättetrevlig kväll hemma hos Lisa med familj. Jag berättade ju igår om min vurpa på väg dit men när vi väl kom fram var kvällen supertrevlig med god tacomiddag, vin och öl och god efterrätt!

Jag och Lisa har ju "klickat" med varandra sedan länge och barnen har jättekul med varandra och har blivit bästisar nu när de går på samma dagis och nu börjar även våra män att "klicka" med varandra ... one big happy family ... :D


Här söta Lisa med våra underbara små busungar!

Vi hörs!

Kram Frida

Öm och stel ... men ack vad härligt!

Hej,

ja, anledningen till att jag är öm och stel är faktiskt inte för att jag gjorde världens vurpa i eftermiddags ... utan för att jag har träningsvärk. Jag har faktiskt lyckats komma iväg och träna två gånger den här veckan, vilket ju gör att man känner sig lite smånöjd med sig själv och då är det bara skönt med lite träningsvärk ... det är ju bara ett bevis på att det gör nytta! :)

Något annat som definitivt har öst på träningsvärken är att jag drog hem dottern i pulka i någon kilometer häromkvällen och det var så jobbigt att jag var helt darrig när jag kom hem och knappt kunde lyfta något!!

Men tillbaka till vurpan, vi var på väg hem till Lisa med familj för en mysig middag tillsammans, men jag skulle bara skicka ett meddelande till Lisa om att vi var lite sena. Vi hann bara ut en bit utanför porten innan jag drattade omkull i halkan. Jag blev skitarg och ropade högt av ilska när J kom och hjälpte mig upp. Jag måste ha sett rätt fånig ut liggande i en stor vattenpöl med "ajfånen" i ena handen, kom inte upp själv i halkan och ilsket svärande!! :)

Jag blev genomsur ända in på bara skinnet så det var bara att gå hem och byta hela outfiten och leta fram den andra gamla vinterjackan, men kvällen har ändå varit supertrevlig i goda vänners sällskap! Gissa om jag gick försiktigt hem i ösregnet sedan ... ?!

Vi hörs (o god natt)!

Kram Frida

onsdag 5 januari 2011

En ny favorit ...

Den här goding ... White Chip Chocholat har jag fastnat för ... mmm

måndag 3 januari 2011

Årets första x 2 ...

Japp, nu har vi verkligen jumpstartat första veckan 2011 ... först en lätt förvirrad första arbetsdag efter 10 härliga dagar av ledighet och sedan drog jag och Lisa iväg till Friskis & Svettis för årets första pass av step-up!

Det blev lite så där med träningen under hösten så nu jäklar skall här tränas ... beach 2011 here I come!! :)

Vi hörs! Kram Frida