Recent Posts

tisdag 23 november 2010

Vad var det i påsen då?


Ja, det skall jag visa ... många köpte nog någon glassig aftonklänning från kampanjen Lanvin hjärta HM, men jag satsade på en rätt enkel t-shirt, men som ändå är lite häftig och tydligen väldigt Lanvin enligt dom som vet!



Sedan blev det bara ett par strumpbyxor á la fishnet också. Inget man använder till vardags precis, men någon fest skall man nog kunna använda dem! :)





Skorna ovan är är ju riktigt läckra, men jag har inte den blekaste aning om dels när jag skulle ha dem i mitt liv där det mesta är jobb och småbarns liv ... och dessutom skulle jag inte kunna gå i dem så några sådana blev det inte?! :)

Vi hörs (snart igen hoppas jag)! Kram Frida

2 kommentarer:

Anonym sa...

Snyggt : ) Här i Moskva var det tokkö till kollektionen enligt två väninnor. Som inte fick tag på någonting : ( pga alla människor! Häls Sofia

Catharina sa...

ÅÅh Lanvinkollektionen! Jag såg en klänning som var lite to dye for.... Men, nää det blev inga inköp för mig. Cool t-shirt och strumporna är supersnygga. Jag har liknande. Härligt med lite julshopping till dig själv gumman. Ha det så gott och stora kramen till dig...

Skicka en kommentar