Recent Posts

tisdag 30 november 2010

Ja, jag lever ... :)

Ni kanske misstänker motsatsen, men jag lever faktiskt ... men vet inte dels känns det knappt som jag har tid att blogga, fast jag egentligen vill, och dels känns det inte som inspirationen riktigt finns där?!

Lisa visade mig den här bloggen idag, hade den varit levande hade jag älskat den, håller faktiskt på att läsa bok 2 - igen .... bara för att den är helt underbar, helt och hållet en Fridig bok! Uttrycket att saker och ting är Fridiga är det mina föräldrar som har myntat om saker de tror att jag gillar ... och även Lisa använder det emellanåt. :)

Något annat jag är störtförtjust i är Rihannas nya platta Loud, den går tämligen många varv på Spotify i Iphonen just nu!




En av favvolåtarna (dock ingen höjdare till video) som jag dansade galet mycket till sist jag och Lisa var på AW! :)

Vi hörs (snart lovar)!

Kram Frida

tisdag 23 november 2010

Vad var det i påsen då?


Ja, det skall jag visa ... många köpte nog någon glassig aftonklänning från kampanjen Lanvin hjärta HM, men jag satsade på en rätt enkel t-shirt, men som ändå är lite häftig och tydligen väldigt Lanvin enligt dom som vet!



Sedan blev det bara ett par strumpbyxor á la fishnet också. Inget man använder till vardags precis, men någon fest skall man nog kunna använda dem! :)





Skorna ovan är är ju riktigt läckra, men jag har inte den blekaste aning om dels när jag skulle ha dem i mitt liv där det mesta är jobb och småbarns liv ... och dessutom skulle jag inte kunna gå i dem så några sådana blev det inte?! :)

Vi hörs (snart igen hoppas jag)! Kram Frida

Fashion på lunchrasten ....

Hej, time no see ...

Idag på lunchen var jag så nyfiken att jag faktiskt var tvungen att sticka ut för att kolla på den nya Lanvin-kollektionen på HM!

Det blev ett par plagg ...

Hade faktiskt inte ens hört talas om Lanvin förrän jag läste Elsas Mode i somras! 

Vi hörs! Kram Frida

lördag 13 november 2010

Really shop til you drop!!

lördag 6 november 2010

Äntligen ....

God natt vännerna mina,

jag skall precis krypa ner i sängen med en rykande färsk bok ... nämligen Elsas Värld! Jag totalälskade Elsas Mode så mycket att jag inte hade tålamod att invänta att den kom som pocket 

Så idag efter jobbet slank jag in på Åhléns ... o fick tag i sista exet!!

Jag började tjuvläsa lite redan på bussen hem o älskar den redan men det kan ändå hända att jag somnar med boken över ansiktet ... fredagkväll ni vet 

Vi har kollat på Inception ikväll o trots en bra film så höll jag på att somna några gånger.

Vi hörs! Kram Frida