Recent Posts

onsdag 27 oktober 2010

Fint till soffan!

Hej,

ja som sagt lite svårt att få ur sig inlägg nu ... redan en vecka sedan!? Införskaffat lite nya kuddar till soffan, riktigt fina tycker jag!



Den i beige med brodyr köpt på Hjärterum i Borås och den med "rosor" är från Indiska, de vita är tidigare köpta på Ikea.

Strax en dusch och lite piffning av en trött småbarnsmamma inför fredagens utgång med Lisa, sedan lite myspys med nya numret av Drömhem & Trädgård.

Vi hörs!

Kram Frida

onsdag 20 oktober 2010

Jag längtar tillbaka ....

Jag tänker fortfarande på hur härligt och kul vi hade det på Kreta ... är en hel månad sedan vi var där nu! Även om det inte hade varit roligt att alltid befinna sig på en semesterort (själv har jag lite "fobi" för all sand man drar med sig in från stranden, galen jag vet :) ) så är ju det livet man har då helt underbart - ingen stress, bara ta det lugnt, göra vad man vill, få uppleva och se nya saker och sist men inte minst få äta och dricka gott ute varje dag!

Vad sägs om den här bilden ... den venetianska hamnen i Chania och trettio grader? Helt underbart om du frågar mig!


21 september och 21 oktober, som natt och dag ... då varmt, soligt och en helt ny stad att uppleva, nu riktigt höstväder med ordentlig kyla och en helt vanlig vardag med jobb, dagishämtning, matlagning (ok jag köpte pizza idag). Det enda jag riktigt saknade på Kreta, förut mina vänner så klart, var tillgång till internet, hade inte med dator och stängde av datatrafiken på Iphonen för att slippa obehagliga räkningar. Söta dottern pratar fortfarande om att flyga flygplan och bada havet och poolen! :)

Två mysiga restauranger i Chanias gränder

Annars kan jag verkligen rekommendera Kreta och Platanias (där vi bodde, Chania var vi i en dag) och hotellet där vi bodde. Ett riktigt kanonhotell, nybyggt, handikappanpassat och femstjärnigt! Låg mitt i centrum men lugnt och tyst läge precis vid havet med flera restauranger och 10(!) pooler inkl. barnpooler.

Ja, man får väl börja planera (o spara) för nästa års resa nu då ... jag gillar tanken att ha något kul att se fram emot!

Vi hörs! Kram Frida

Lite nytt ...

Idag när jag hämtat dottern på dagis gick jag förbi torget och köpte lite nytt till fönsterbrädan! Fint och fräscht med lite nya växter så här på höstkanten :)


Vi hörs!

Kram Frida

måndag 18 oktober 2010

Måndag & lite nytt!

Hej,

ja så var det ju måndag igen då, men jag har faktiskt haft en riktigt skön helg ... hunnit med lite allt möjligt. Fredagskvällen började med AW på Incontro med sköna Lisa och vi hann även med en stund på Sticky Fingers, innan det var dags att åka hem och nanna kudden! :)

Lördagen inleddes med en skön sovmorgon och sedan förutom en tur till Maxi för att handla så har jag hunnit med att båda slappa och röja en del här hemma i helgen. Innan jag mötte upp Lisa i fredags så "råkade" jag slinka in i ett par butiker och det blev lite shopping också :)

Först en fin tunika från Coola Anna ... som Ni kanske ser så är det en fläck på ena knappen, som man så klart byta om man vill, men jag lyckades pruta ner priset ännu mer fast det var halva reapriset ... få en märkestunika som kostat 500 för 199 känns faktiskt grymt bra!!



Sedan en stickad klänning från HM, jag hade en rabattkupong så den här fick jag billigare också! :) Dock tror jag att jag skall testa en strl större.



Over and out for this time ... vi hörs!

Kram Frida

onsdag 13 oktober 2010

Live från Göteborg!

Usch jag är så dålig på att blogga nu för tiden, men det är supermycket på jobbet ... och allt annat i livet som kräver uppmärksamhet, så varken tid eller inspiration finns tyvärr kvar! :(

Men jag har två superroliga saker att se fram emot de närmsta dagarna, imorgon skall jag och Lisa vara med på en TV-inspelning live här från Göteborg och på fredag skall vi på After-Work ... var ett tag sedan nu!! :)

Det är det direktsända programmet Debatt vi skall sitta publik/panel i och ämnet är etik och moral på nätet (samt ämnet "är svenska politiker för dålig bildade?"). Ämnet är rätt läskigt då frågan har kommit upp efter det uppmärksammade självmordet nu i veckan av en ung kille, som blev hetsad på forumet Flashback.


Programledare för Debatt, Belinda Olsson (bild hittad på nätet) .

Så håll utkik efter två unga bloggerskor i Debatt imorgon kväll! :)

Vi hörs!

Kram Frida

onsdag 6 oktober 2010

Ut med det gamla och in med det nya!

I helgen hann vi med en hel del röj här hemma ... jag älskar faktiskt att slänga, känns befriande på något sätt! :)

Vi ändrade lite i dotterns rum, monterade ihop ett bord som jag köpte för ett tag sedan när jag och Lisa var på Ikea. Känns lite mindre bebisrum när vi tog bort fåtöljen, som var kanon att sitta och amma i, och att hon nu får ett bord där hon kan sitta och läsa, leka eller måla.

Pennor och pennskrin från Green Gate är köpta på Balders Hage, kuddfodral Casa Linné.

Jag skall klä bordskivan med vaxduk för dottern älskar bl a att blaska med vatten och vill inte börja med vattenskador. Än så länge har hon spjälsäng, men snart kommer hon få en växasäng ... man har ingen bebis längre utan en stor tjej med en egen vilja!

Vi hörs!

Kram Frida

fredag 1 oktober 2010

Längtar till jag får sätta tänderna i den här ...

Bild lånad härifrån.

... Elsas värld, andra boken om Elsa av Sofi Fahrman ... ja, tänderna är väl inte riktigt rätt uttryckt snarare kanske ögonen :) Jag fullkomligt älskade den första boken Elsas Mode som jag läste två gånger på raken!!

Håller redan på att läsa två böcker (en på svenska och en på engelska) så jag kanske skall läsa om Elsas Mode som en tredje :) Japp, jag är en tjej som älskar att läsa och skriva!

God natt, sov gott vänner ... har fortfarande en härlig helg framför oss!

Vi hörs! Kram Frida